Prodej obchodního prostoru, Napajedla, Masarykovo náměstí, 384 m2

Masarykovo náměstí, Napajedla

10 970 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 280 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Napajedlech

Informace k nemovitosti

Sníte o bydlení a podnikání pod jednou střechou? Žádné přejíždění. Sejdete schody a jste v práci. Vyjdete schody a jste doma. Přitom máte práci od bytu úplně oddělenou. Když o ní nebudete chtít vědět, tak Vám na oči nepůjde.

V zastoupení majitele Vám představím víceúčelový dům v Napajedlech, kde si svůj sen můžete naplnit.

Z ulice Sadové přijedete uličkou mezi domy před bránu domu. Otevřete si ji a pohodlně zaparkujete ve dvoře nebo zajedete přímo do garáže. Vedle garáže se dáte po schodech nahoru. Dostanete se ke vstupu do bytu, který má po pravé straně sympatickou terasu, na které si budete rádi vychutnávat svoji ranní kávu a večerní sklenku vína.

Vstup do bytu je řešený praktickou prosklenou předsíní. Z předsíně vejdete do krásného otevřeného obývacího pokoje s krbovými kamny, propojeného se stylovým kuchyňským koutem a jídelní částí. Na tyto prostory navazuje podlouhlá chodba, která má po pravé straně vstup do komory, na záchod, do koupelny s WC a do ložnice. V čele chodby jsou dveře do dětského pokoje. Z pokojíčku je vchod na půdu, kde si můžete vybudovat další obytné prostory nebo samostatnou menší bytovou jednotku se vstupem ze dvora.

Napravo od garáže je vytápěná dílna. Dalšími dveřmi se dostanete do prvních komerčních prostor (90 m²) situovaných do dvora. Po pár schodech nahoru se dostanete do navazujících komerčních prostor, které mají východ do ulice Masarykovo náměstí.

Když se podíváte na dům z ulice Masarykovo náměstí, tak vidíte 2 vchody. Jeden už jsme si popsali a druhý je do dalších samostatných komerčních prostor o velikosti 36 m². Když jimi projdeme, dostaneme se opět do části dvorního traktu.

Čím dalším se tento dům může pochlubit je vinný sklípek s klenbovými stropy. Využívat ho můžete pro vlastní účely nebo ho propojit s podnikáním.

Celá stavba je vytápěná novým plynovým kotlem. V bytě je podlahové topení + krbová kamna. Dům je napojený na veřejný vodovod i kanalizaci. Ve vinném sklípku je navíc vlastní studna.

Relaxovat se dá na vrchní terase, u bazénu ve dvoře nebo můžete grilovat a besedovat pod zastřešeným posezením vedle bazénu.

Máte nápad, vizi, představu, kterou byste tady chtěli uskutečnit? Přijďte nadechnout esenci, jaké by to bylo žít a tvořit na tomto místě.

Zavolejte mi nebo napište a domluvíme se na osobní prohlídce.

Parametry nemovitosti

Cena
10 970 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 3. 2024
Adresa
Masarykovo náměstí, Napajedla
ID
J09787
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
384 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
305 m2
Podlahová plocha
384 m2
Plocha nemovitosti
540 m2
Plocha zahrady
308 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Veronika Hanáková

Veronika Hanáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Napajedlech?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu