Prodej ubytování, Strážné, 100 m2

Strážné

23 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 109 611 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Strážném

Informace k nemovitosti

Nový projekt Na Klecandě nabízí stylové a komfortní bydlení na klidném a atraktivním místě v samotném srdci Krkonoš.
Jde o kompletní přestavbu rodinného Penzionu Klecanda s téměř 60letou historií. Od roku 1966 zde začalo Větrušické Družstvo pořádat lyžařské kurzy pro děti a chata Klecanda sloužila jako dokonalé zázemí. V roce 1993 prodalo družstvo chatu dalším nájemcům, kteří ji přestavěli na rodinný penzion. Za posledních 25 let zde proběhlo mnoho stavebních úprav a penzion byl díky své lukrativní lokalitě vyhledávaným místem aktivního odpočinku.

Toto kouzelné místo s geniem loci proměňujeme na moderní apartmánový dům nabízející 8 nadstandardních 3+kk apartmánů s parkovacím místem u domu a sklepní kójí.
Dispozice každého z 8 apartmánů je důmyslně navržena tak, aby poskytovala prostorné a světlé prostředí s důrazem na kvalitní materiály a vybavení.

Projekt Na Klecandě se nachází u nástupu na skialpy, túry a cyklostezky, což zaručuje snadný přístup k zimním aktivitám. Díky výborné dojezdové vzdálenosti se z Klecandy snadno dostanete do Špindlerova Mlýna, Pece pod Sněžkou nebo Vrchlabí. V blízkosti se rovněž nachází řada lyžařských vleků, běžeckých tras, cyklostezek a turistických stezek, které uspokojí i ty nejnáročnější sportovce a příznivce aktivního odpočinku.
Klecanda je zkrátka místem, kde se snoubí moderní bydlení s kouzlem horské přírody, které nabízí mnoho příležitostí k relaxaci, sportu či objevování krás Krkonoš. Neváhejte a zjistěte více o tomto výjimečném projektu.
Zahájení rekonstrukce projektu je plánováno na konec roku 2023 a k nastěhování bude k dispozici ke konci roku 2024. Po celou tuto dobu bude probíhat prodej našich apartmánů.

Parametry nemovitosti

Cena
23 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Strážné
ID
3247
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Bareš

Jan Bareš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Strážném (okr. Trutnov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu