Beautiful,Greenhouse,Glass,House,In,The,Garden,Yard,Near,The

Toužíte po zahradě snů? Tohle by v ní nemělo chybět!

Komentáře: 0

Staráte se o svou zahradu a věnujete ji péči od jara do podzimu, protože rádi odpočíváte pod pergolou u domu a kocháte se pestrobarevnými záhonky a udržovanými skalkami? Aby vaše zahrada byla královnami mezi ostatními v okolí, nemělo by v ní chybět následující.

Místo pro odpočinek a relaxaci

Naprosto nepostradatelné je pohodlné sezení, která vám poskytne kvalitní zahradní nábytek. Máte-li radši polohu vleže, neváhejte své zahradní židle a stoly doplnit také o lehátka s měkkými potahy polštáři. Dovoluje-li vám to vaše zahrada, můžete si pořídit také houpací síť. Odpolední siesty se tak stanou ještě o něco příjemnějšími.

Plácek pro grilování a zásoba bylinek a čerstvé zeleniny

Snad každý majitel rodinného domu a zahrady vlastní gril. Někteří ho dokonce doplňují i ohništěm. Patříte k těmto lidem? Dobře děláte. Abyste měli při letních grilovačkách po ruce vždy čerstvou zeleninu a bylinky, pořiďte si levný fóliovník do zahrady, ve kterém se můžete vypěstovat cokoliv, po čem vaše zahrádkářské srdce zatouží. Díky fóliovníku, případně skleníku, budou bylinky a zelenina chráněny před chladem a větrem.

Udržované záhonky a dokonalý trávník

Aby vaše zahrada na první pohled působila pohádkově, je samozřejmě nutné se o ni neustále starat. Záhonky s květinami se neobejdou bez pravidelného hnojení a plení, trávník potřebuje neustále sestříhávat a hnojit a samozřejmě zbavovat spadaného listí a větviček. Věnujte proto každý týden péči své zahrádce a ona se vám za to královsky odmění svou dokonalou podobou.

Užívejte si lenošení, grilování i obyčejné posedávání na své zahrádce a kochejte se výhledy na dokonalý zelený trávník a barevné květiny. V pohodlném zahradním nábytku můžete odpočívat kdykoliv budete mít chvilku volna a jídelníček si můžete obohatit o vlastní zeleninu a bylinky z fóliovníku.

Nabídka nemovitostí

Nové články