Prodej trvalého travního porostu, Budišov nad Budišovkou, 645 m2 (ID: 3354847)

Budišov nad Budišovkou

Rezervováno
195 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 929 Kč /za měsíc

(Cena s karavanem 225000 Kč)

Prémioví partneři v Budišově nad Budišovkou

Informace k pozemku

V atypické oblasti intravilánu zaniklé německé obce Herčivald u Kružberské přehrady nabízím pozemek k různorodému využití (rekreace, rybaření, turistika, táboření).
Pozemek má garantovaný přístup přes pěšinu ve vlastnictví LČR, nejčastěji se však využívá příjezd přes louku třetího vlastníka. Nachází se na samotě, dokonalé soukromí je zaručené.
Inženýrské sítě zde nejsou, ale pitná voda se nachází v nedaleké studánce.
V okolí je situováno mnoho turisticky atraktivních lokalit (břidlicové lomy a výspy, ruiny zaniklých stavení, Zlodějský chodník, starý židovský hřbitov a hřbitov Jednoty Bratrské, Komenského kazatelna, zřícenina hradu Vildštejn a.j.) Možnost koupání v retenční nádrži cca 5 minut chůze.
Pozemek o výměře 645 m2 zapsán v k.ú. Lesy, p.č.2321 se podle ÚP obce Budišov nad Budišovkou nachází v zemědělské ploše, avšak způsob využití daného území, dává budoucímu staviteli poměrně široký rámec možností k zastavění. Na pozemku je umístěn karavan domácí výroby, ve kterém lze napřímo chodit, přespat, zatopit a uvařit. Prodej je možný s karavanem i bez něj. Devizou této nabídky je, že trh s nemovitostmi v dané lokalitě takřka neexistuje.
Cena pozemku bez karavanu 195 000,- Kč.
Cena pozemku s karavanem 225 000,- Kč.

Parametry pozemku

Stav
Rezervováno
Cena
195 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena s karavanem 225000 Kč
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Budišov nad Budišovkou
ID
6269
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
645 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Marie Zajacová

Marie Zajacová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje trvalých travních porostů v Budišově nad Budišovkou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu