Prodej rodinného domu, Dobříš, Na Vyhlídce, 134 m2

Na Vyhlídce, Dobříš

12 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 58 571 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Dobříši

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Čerstvě zkolaudovaný dům 4+kk z roku 2023 se nachází v nově vzniklé lokalitě dvou ulic. Ačkoliv se jedná o dvojdům, každá jeho část má vlastní základovou desku, vlastní střechu a také vlastní větve přípojek (stavby nesdílí ani obvodové zdivo, jsou pouze v kontaktu). Dvojdům má pro dispozici 4+kk plnohodnotnou plochu 134 m2, což umožňuje skutečně prostorný obývací pokoj i ložnice (nejmenší pokoj má 14 m2).

Zděná stavba (Porotherm 250 mm + 180 mm EPS) v energetické třídě C je vybavena podlahovým topením s tepelným čerpadlem Samsung, přípravami na elektrické žaluzie, přípravami na osazení FVE a zajímavostí je například provedení stropu z betonových panelů, které se podepisují na skvělé tepelné izolaci (střecha zateplena 300 mm EPS). K dispozici je celkem 5 shodně velkých domů s různě velkými pozemky, odstíny koupelen i podlah a odlišnou orientací.

Mimo technologií a úsporného provozu je však hlavní devizou domu právě jeho umístění, které těží z perfektní polohy v lokalitě v přímém sousedství rozsáhlých lesů. Klidná oblast, která je umístěná mimo provoz, udržuje komorní charakter a jednotnou koncepci architektury. Domy jsou jednoduchých a nadčasových geometrický tvarů bez zbytečných kudrlinek, avšak pracují s velkou prosklenou plochou a portály v obývacích pokojích.

Dům nabízí dvě podlaží, přičemž většinu prvního tvoří velký obývací pokoj s prostorem pro osazení kuchyně (40 m2), který lze propojit se zahradou otevřením portálového okna. Tato část zahrady uvažuje s umístěním terasy. Velká vstupní chodba nabízí možnost umístění vestavěných skříní, potěší však zejména velká technická místnost se skladovacím prostorem hned u vstupu. Její plocha činí 5,5 m2, k dispozici je prostor pro připojení pračky se sušičkou a také možnost umístění osazení baterií k fotovoltaice (průchodka je připravena). K dispozici je také samostatné WC. Pod schodištěm se pak nachází spižírna přístupná přímo od kuchyně.

Horní podlaží tvoří tři ložnice a dvě koupelny. Hlavní ložnice (20 m2) je řešena jako samostatná sekce s vlastní šatní místností a koupelnou. V pokoji se nachází dvě velká okna (od podlahy po strop). Dva dětské pokoje se nachází v druhé polovině podlaží, tedy přes chodbu s prostorem na další vestavěný nábytek- Sdílí vlastní koupelnu i identickou plochu (14 m2).

Pozemek o velikosti 378 m2 je srovnaný a určený k dokončení návrhu zahrady, vybaven je akumulační nádrží na dešťovou vodu (5 m3). Parkování auta není nutné na zahradě, k dispozici je totiž krytý výklenek přímo pod půdorysem druhého podlaží (cca 15 m2). Vstup do domu je tedy krytý a v závětří, umožňuje rovněž umístění oddělené kóje pro uskladnění věcí.

Lokalita ,,Za Větrníkem" nadchne především ty, kdo chtějí zůstat v dobrém dosahu Prahy (39 km na Anděl), ale zároveň chtějí klidné bydlení mimo ruch města. Zajímá-li vás o této nabídce více informací či technických detailů, rád vám poskytnu odkaz na web s obsáhlejším popisem.

Parametry domu

Cena
12 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 1. 2024
Adresa
Na Vyhlídce, Dobříš
ID
06139
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
134 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
96 m2
Plocha nemovitosti
378 m2
Plocha zahrady
282 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
88 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 71 lidí

Prodejce

Ondřej Černovický

Ondřej Černovický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dobříši?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu