Prodej pozemku pro bydlení, Velké Popovice, 1327 m2 (ID: 3361159)

Velké Popovice

6 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 883 Kč /za měsíc

(lze financovat hypotečním úvěrem, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Velkých Popovicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Velké Popovice - Lojovice, malebná obec situovaná v srdci středočeského kraje, představuje ideální místo pro ty, kteří touží po klidu venkova, avšak s výhodou snadného přístupu k dynamice hlavního města. Nabízený pozemek v této lokalitě se pyšní svou výhodnou polohou a krásným výhledem, kde se mísí pohoda venkovského života s dosažitelností moderních vymožeností. Velké Popovice, známé svým pivovarem a bohatou historií, a sousední Lojovice s jejich malebnou krajinou a přátelskou komunitou, poskytují ideální prostředí pro rodiny či investory hledající místo pro relaxaci i podnikání. Pozemek je vhodný pro výstavbu rodinného domu (stavební povolení je již schváleno), umožňuje vychutnat si klid přírody, zatímco Praha je dostupná během krátké jízdy autem. Vzhledem ke své poloze a potenciálu představuje tento pozemek vzácnou příležitost pro ty, kteří hledají harmonické spojení pohodového života na venkově a blízkosti městského ruchu.

Mimo skvělou lokalitu je také obrovskou výhodou, že pozemek má již pravomocně vydané stavební povolení pro stavbu moderního rodinného domů s bazénem o dispozici 5+KK . Díky tomu ušetříte velké množství času, peněz a budete moct začít stavět prakticky ihned!

Jedná se o pozemek parc. č. 34/3, který je připojen ke všem IS (elekřina, obecní kanalizace i vodovod). Příjezdová komunikace k pozemku parc. č. 34/1 v majetku obce Velké Popovice je nová vydlážděná s veřejným osvětlením.

Více technických informací o projektu vám rád zašlu na e-mail. Koupi je samozřejmě možné financovat i pomocí hypotečního úvěru.

Parametry pozemku

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
lze financovat hypotečním úvěrem, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Velké Popovice
ID
00003
Plocha nemovitosti
1327 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Bc. Martin Tesárek

Bc. Martin Tesárek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Velkých Popovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu