Prodej ubytování, Trutnov, Palackého, 696 m2 (ID: 3363798)

Palackého, Trutnov - Vnitřní Město

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Trutnově

Informace k nemovitosti

Mám pro vás unikátní příležitost získat exkluzivní stavební pozemek v centru města Trutnova, doplňující úchvatný čtyřhvězdičkový hotel. Tento hotel nabízí dokonalý harmonogram luxusu, pohodlí a horského kouzla a nachází se v jednom z nejmalebnějších horských prostředí v samotném srdci Trutnova. Je ideálním místem pro hosty, kteří touží po úniku do přírody.

Pozemek:
Stavební pozemek, aktuálně bez zástavby, který slouží jako zahrada s dětským hřištěm. Nachází se za hotelem na ploše 584 m2. V letním období lze využít jako venkovní zahrádku s dalšími 60 místy k sezení. Investiční příležitost v lokalitě D (znázorněné na fotografii) nejenom nabízí hotelový byznys, ale také potenciál pro další rozvoj a růst. Nastal ideální okamžik stát se součástí této perspektivní komunity.

Hotel:
• Kapacita: Hotel disponuje 10 prostornými pokoji, což znamená ubytovací kapacitu až pro 25 hostů. Každý pokoj je zařízen s důrazem na detail a nabízí komfortní a útulné prostředí pro hosty.
• Relaxace v Sauně: Pro hosty, kteří touží po relaxaci, je k dispozici menší sauna. Ideální místo pro odpočinek a načerpání nové energie po dni stráveném v horách.
• Rozložení: Hotel má 3 patra. Na prvním patře se nachází 4 pokoje, na druhém patře opět 4 pokoje a v podkroví naleznete 2 další pokoje s přilehlým zázemím pro uklízení pokojů.
• Za hotelem se nachází 8 parkovacích míst vyhrazených pouze pro hosty hotelu, což zajišťuje pohodlné a bezpečné parkování.

Restaurace:
• Kapacita Irish Pubu: Irish Pub v hotelu nabízí útulnou atmosféru a má kapacitu až pro 110 hostů, kteří zde mohou posedět, ochutnat lahodné pokrmy a obdivovat výběr nápojů.
• Interiér: Interiér Irish Pubu nabízí 70 míst k sezení, kde hosté mohou posedět a užívat si pohostinské služby.
• Zimní Zahrada: K tomu všemu přidáváme zimní zahradu s dalšími 40 místy k sezení, kde se mohou hosté těšit na panoramatický výhled na okolní horskou krajinu.

Pro více informací neváhejte kontaktovat naši realitní kancelář.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Palackého, Trutnov - Vnitřní Město
ID
021123
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
696 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality TU

Havlíčkova 117, Trutnov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Bc. Jan Špetla

Bc. Jan Špetla

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Trutnově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu