Prodej zahrady, Děčín, 818 m2 (ID: 3366375)

Děčín

1 090 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 195 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji dva pozemky v zahrádkářské kolonii v Děčíně pod Kvádrberkem. Pozemky jsou rozdělené místní vnitřní komunikací zahrádkářské kolonie a jsou nad sebou, viz přiložená mapa. Cestu vedenou na KN jako trvalý travní porost vlastní majitelka podílem 2/64. Na větší zahradě je umístěná dřevěná obytná chata, o velikosti cca 30 m2
(zastavěná plocha v katastru je 17m2). Chata je dřevěná a již zde pár let nikdo nebydlel, její stav odpovídá fotografiím. Na zahradě jsou tři skleníky, množství keřů, ovocných stromů a květin. Je to jížní svah a vše zde roste přímo pod rukama. Na obou zahradách lze postavit obytné chaty k celoročnímu užívání. (Elektřina a voda je zavedena pouze na horní pozemek) Sousedé zde bydlí celoročně. Celková plocha horní zahrady je 492m2 a zahrada přímo navazuje na les, spodní zahrada je o velikosti 326m2, jsou zde ovocné stromy a dřevěná kůlna. Majitelka nabízí obě zahrady jako celek.
Na toto místo se velmi dobře dostanete jak autem tak městskou hromadnou dopravou.
V okolí zahrady najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně školy, školky, zdravotnického zařízení, pošty a komplexní sítě obchodů a služeb.

Plot, který je součástí nemovitosti, Vám poskytne potřebné soukromí a bezpečí. Odpad je řešen trativodem a přívod vody je zajištěn zdrojem pro celý objekt, voda je vedena v nezámrzové hloubce. Elektřina je přítomna a je k dispozici 230 V i 400V.

Tato zahrada nabízí skvělou příležitost pro relaxaci a odpočinek ve venkovském prostředí. S dostatečnou velikostí můžete vytvořit svůj vlastní zahradní ráj a realizovat všechny své zahradnické sny.
V případě zájmu o prohlídku této nemovitosti nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaši zprávu a možnost Vám předvést tuto atraktivní zahradu osobně.

Parametry pozemku

Cena
1 090 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Děčín
ID
0010
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
818 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VALIreality.cz

Kurta Konráda 2517/1, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

VALI reality.cz

VALI reality.cz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Děčíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu