Prodej komerční nemovitosti, Brno, třída Generála Píky, 98 m2

třída Generála Píky, Brno

9 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 43 844 Kč /za měsíc

(Uvedená cena je vč. DPH 21% - odpočet DPH možný)

Prémioví partneři v Brně

Informace k nemovitosti

Nabízíme exkluzivní prostor ideální pro kavárnu nebo bistro v ekologicky pojatém projektu Nad Arboretem, nacházejícím se v prestižní oblasti Brno-Černá Pole, při ulici Tř. Generála Píky.
Tento jedinečný projekt sousedí s malebným arboretem Mendelovy univerzity a je obklopen zelení, což zaručuje příjemnou atmosféru a přitažlivost pro zákazníky. Projekt klade důraz na šetrnost k životnímu prostředí, využívá ekologických materiálů a technologií, což snižuje energetickou náročnost a provozní náklady.
Komerční jednotka je umístěna na rohu objektu a je vhodně situována směrem k ulici gen. Píky a nabízí přímý přístup do otevřeného atria s možností útulné venkovní předzahrádky. Projekt disponuje více než 200 bytovými i nebytovými jednotkami, v přízemí je navíc plánována zubní klinika, kanceláře a další drobné komerční prostory.
Strategická poloha projektu na okraji Černých Polí, v blízkosti zelené oázy Arboreta MENDELU a Planýrky, z něj činí ideální místo pro odpočinek a setkávání studentů, veřejnosti i cyklistů z nedaleké trasy X149. Zákazníci se tak jistě nebudou zdráhat navštívit vaše ekologicky šetrné podnikání.
Díky více než 500 stálým obyvatelům projektu a denní návštěvnosti zubní kliniky, která se odhaduje až na 150 lidí, získáte širokou základnu potenciálních zákazníků na lukrativním místě. Nezmeškejte příležitost stát se součástí tohoto prosperujícího komunitního prostoru, který klade důraz na ekologii a udržitelnost, a rozvíjet svůj podnik v Nad Arboretem.

Parametry nemovitosti

Cena
9 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Uvedená cena je vč. DPH 21% - odpočet DPH možný
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
třída Generála Píky, Brno
ID
A1K05
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
98 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Ondřej Valouch

Ing. Ondřej Valouch

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu