Prodej rodinného domu, Rožmitál pod Třemšínem, Jungmannova, 140 m2

Jungmannova, Rožmitál pod Třemšínem

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena je včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Rožmitále pod Třemšínem

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Představujeme vám rodinný dům v obci Rožmitál pod Třemšínem (Příbramsko), s historicky cenným vybavení obytných místností. Dům je v památkové zóně obce. Je v řadové zástavbě s dalšími rodinnými domy v ulici (přesto stojí samostatně).

Stáří domu přesahuje 100 let. Jedná se o zděný jednopodlažní dům lichoběžníkového tvaru s přístavbou (verandou) z roku 1942, sedlovou střechou, bez obytného podkroví. Dům je částečně podsklepený. Zastavěná plocha 152 m2, dispozice 3+1. V části domu lze vybudovat obytný prostor o dispozici 1+1 nebo 1 + kk.

Velkou raritou je vnitřní vybavení obytných místností. Jedná se o na míru vyrobený nábytek. Tyto prostory navrhl a v roce 1942 instaloval architekt Janke z Plzně. Je také autorem přístavby - verandy. V oblasti Příbramska se jedná o ojedinělou a zachovalou památku, kterou ocení především milovník historie. Interiéry jsou v galerii fotografií u tohoto inzerátu.

Na pozemku se nacházejí další stavby. Jednou z nich je dřevěná kůlna rozdělená na čtyři části. Tyto jsou k využití jako sklady, garáže apod. Další stavbou je samostatně stojící budova využívaná jako sklad. V minulosti to byl letní byt.

Do domu je zavedena elektřina 230/400 V, dále vodovod a kanalizace, plyn je na hranici pozemku (u rodinného domu). V současné době je vytápění domu kamny na tuhá paliva umístěnými v obytné části nebo elektrickými přímotopy. Dům je před rekonstrukcí.

V obci Rožmitál pod Třemšínem je základní občanská vybavenost – městský úřad, pošta, MŠ, ZŠ, restaurace, obchodní řetězce, ubytovací zařízení, ke sportovnímu vyžití pak fotbalové hřiště, tenisové kurty, dětské hřiště atd. Romantické jsou procházky centrem města. Nedaleké lesy skýtají možnost turistiky, cykloturistiky, houbaření atd.

Koupi domu lze financovat hypotékou, kterou vám bezplatně zprostředkujeme. K ručení hypotéky lze využít kupovanou nemovitost.
Také jde o vhodnou investicí.

Cena je k jednání. Dohodněte si prohlídku nemovitosti. Jedná se jedinečnou příležitost.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Jungmannova, Rožmitál pod Třemšínem
ID
000087
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
152 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
140 m2
Plocha nemovitosti
1365 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 65 lidí

Prodejce

Reality Večerka s.r.o.

Reality Večerka s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rožmitále pod Třemšínem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu