_DSC2668-HDR[2]

Pro Petra a Veroniku postavili praktický a komfortní rodinný dům, dřevostavbu

Komentáře: 0

Zajímá vás, jak se stal sen o vlastním bydlení pro Petra a Veroniku skutečností? Díky jejich vlastnímu návrhu vytvořili ve spolupráci se společností dům, který není jen prostou stavbou, ale příběhem, který spojuje jejich přání a zkušenosti odborníků.

Od vlastního návrhu k realizaci

„Bylo to opravdu zajímavé a inspirovalo nás spolupracovat s klienty jako jsou Petr a Veronika,“ říká vedoucí projektu. „Náš tým se s jejich návrhem seznámil a společně jsme ho dále rozpracovali v našem systému. Naše projektantka pak dodala potřebné proporce a parametry, aby celý dům byl funkční a ergonomický.“

Výsledkem jejich spolupráce je rodinný dům dle individuálního návrhu s unikátním půdorysem ve tvaru T, který se skládá ze tří křídel. Moderní linie domu jsou podtrženy plochou střechou s atikami, které dodávají domu elegantní vzhled. Dominantou celé stavby se stala venkovní obestavba komínového tělesa, která přidává charakteru a šarmu.

Realizace dřevostavby na klíč

Pokud hledáte, kdo vám také vaše přání splní a dřevostavbu na klíč postaví, zkuste svá přání svěřit profesionálům ze společnosti Martinice Group. S jejich více než dvacetiletou tradicí a dlouholetými zkušenostmi ve výrobě, nabízejí špičkovou technologii a preciznost na milimetry při každém projektu. Jejich flexibilita umožňuje individuální přístup a možnost úprav projektu až do poslední chvíle tak, aby odpovídal vašim potřebám.

S důrazem na udržitelnost a energetickou účinnost nabízejí nízkoenergetický standard již v základní variantě dřevostavby, což nejenže šetří životní prostředí, ale také zaručuje nižší provozní náklady a vysoký komfort bydlení. Společnost důvěřuje kvalitě své práce, a tak vás záruka 25 let na konstrukční systém potěší.

Kvalita a přesnost výroby

Multifunkční dřevoobráběcí centrum Hundegger K2i a Hundegger Speed-Cut SC3 umožňuje společnosti zpracovávat dřevo téměř chirurgickou přesností, což je klíčové zejména při konstrukci složitých a precizních detailů. Kombinace těchto technologií s využitím konstrukčního programu SEMA umožňuje efektivně připravovat a optimalizovat každý výrobní proces, což vede ke snížení ztrát materiálu a zvýšení produktivity.

Katalog rodinných domů

Při výběru společnosti pro stavbu dřevostavby na klíč se zaměřte kvalitu, kompletní služby, servis a spolehlivost. Vyberte si dodavatele, který stejně jako společnost Martinice Group klade důraz na kvalitní materiály a moderní technické řešení pro rodinné domy. Dostanete tak záruku, že váš dům bude odolný a pohodlný.

Pokud stále váháte, zda se pustit do dřevostavby, prozkoumejte širokou škálu možností a inspirací a objednejte si katalog rodinných domů zdarma, který vám usnadní rozhodování.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nabídka nemovitostí

Nové články