Prodej podílu rodinného domu, Chlebičov, Hlavní, 90 m2 (ID: 3376893)

Hlavní, Chlebičov

575 000 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Chlebičově

Informace k domu

Nabízíme k prodeji jednu čtvrtinu na samostatně stojícím zděném RD se dvorem v rámci insolvenčního řízení. Popis nemovitosti vychází z informací znaleckého posudku:
Jedná se o samostatně stojící RD s obytnou částí a navazující hospodářskou částí - stodolou. RD je z r. 1960, jedná se o zděnou stavbu s nespalnými stropy zastřešenou sedlovou střechou s dřevěným krovem a pálenou taškovou krytinou a eternitovou krytinou. Okna jsou dřevěná zdvojená. Podlahy jsou s jekorem a ker. dlažbou. Vytápění je ÚT s plynovým kotlem. Vnitřní omítky jsou štukové, vnější s pohledovou montovanou fasádou. RD je napojen na veřejné rozvody el., vodovod, plynovod, odpady jsou svedeny do jímky. RD prošel částečnou rekonstrukcí v r. 2018 rekonstrukce koupelny s wc.

Nemovitost je prodávána v rámci insolvenčního řízení vedeného pod značkou KSOS 14 INS 5023/2020 u Krajského soudu v Ostravě.
Více informací u makléře nabídky a též ve znaleckém posudku, který je k dispozici.
Více informaci zveřejněno v insolvenčním rejstříku na adrese justice.cz
Uvedená kupní cena za podíl 1/4 na nemovitostech je minimální a nezahrnuje odměnu zprostředkovatele ve výši 36.300,- Kč s DPH
Výměry a uvedené údaje jsou pouze orientační

Parametry domu

Cena
575 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
20. 5. 2024
Adresa
Hlavní, Chlebičov
ID
0020-NP08389
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
90 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
372 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 80 lidí

Prodejce

Ing. Miroslav Hodina

Ing. Miroslav Hodina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky podílu rodinných domů v Chlebičově?


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu