Pronájem skladu, Chomutov, Spořická, 102 m2 (ID: 3385972)

Spořická, Chomutov

14 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Chomutově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Nabízíme Vám pronájem plachtové haly a přilehlého lodního skladovacího kontejneru o celkové ploše 102 m2, jež tvoří součást areálu v ulici Spořická v Chomutově.
Plachtová hala o rozměrech 12m x 6m, vjezd 3x3 m a přilehlého lodního skladovacího kontejneru o rozměrech délka 12m x 2,5 m. Plachtovou halu a přilehlý lodní kontejner lze po dohodě propojit v jeden funkční celek. Hala je připojena na elektro přípojku 220/380V. Areál je oplocený, kamerový systém, veřejné osvětlení, kontrolovaný vjezd a výjezd vozidel. V případě zájmu lze pronajmout další parkovací místa pro nákladní vozidla. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. Volné od 3/24. Cena je uvedena bez služeb a DPH.

Parametry nemovitosti

Cena
14 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
19. 1. 2024
Adresa
Spořická, Chomutov
ID
5916
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
102 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
102 m2
Garáž
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ORIONIS s.r.o.

ORIONIS s.r.o.

Čelakovského 3369/2, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Karel Škrdle

Karel Škrdle

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu skladů v Chomutově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu