Prodej výrobních prostor, Lovosice, Terezínská, 880 m2 (ID: 3388683)

Terezínská, Lovosice

22 910 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 109 182 Kč /za měsíc

(Sleva v případě zájmu, kontaktujte makléře. Pošle veškeré informace a podmínky . V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.)

Prémioví partneři v Lovosicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Prodej výrobního objektu, 880 m², Lovosice, ul. Terezínská

Nabízíme vám k prodeji zavedenou firmu GASO spol. s.r.o. stále funguje, dělá nasmlouvané zakázky, má zajímavé zákazníky, historii od devadesátých let a nachází se na velmi dobrém místě. Pro zájemce, který by se chtěl rozšířit a nemá dostatečné výrobní prostory, či by chtěl provozovnu na tomto místě, to může být zajímavou příležitostí. Velkou výhodou je možnost energeticky náročné výroby, protože na pozemku máme vlastní trafostanici 22kW, studnu s užitkovou vodou a vlastní výměníkovou stanici plynu. Prostory se nachází v průmyslové zóně města Lovosice, která se nachází v blízkosti u dálnice D8. Užitná plocha objektu je 880 m2 a plocha pozemku je 3939 m2, se spoustou parkovacího místa a prostoru. (Vlastní studna s užitkovou vodou, vlastní trafo 22kV – není problém s energeticky náročnou výrobou, vlastní plynová výměníková stanice – platí jako u el. energie. Pro více informací a domluvení prohlídky, nás neváhejte kontaktovat. Financování pro vás zajistí náš finanční specialista.

Parametry nemovitosti

Cena
22 910 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Sleva v případě zájmu, kontaktujte makléře. Pošle veškeré informace a podmínky . V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.
Aktualizováno
20. 3. 2024
Adresa
Terezínská, Lovosice
ID
852744
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
880 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1888 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

František Horák

František Horák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Lovosicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu