Prodej rodinného domu, Dolní Dvůr, 130 m2 (ID: 3395840)

Dolní Dvůr

3 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 110 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prémioví partneři v Dolním Dvoře

Informace k domu

Prodej RD s pozemky o celkové výměře 2 501 m2 v Dolním Dvoře v Krkonoších

Nabízíme k prodeji rodinný dům (roubenou chalupu) s přilehlými pozemky o celkové výměře 2 501 m2, v horské obci Dolní Dvůr, ležící v srdci Krkonoš, žádané rekreační lokality v Královéhradeckém Kraji, poblíž města Vrchlabí. Původní dům z kamene a cihel v kombinaci se dřevem (z části roubenka), s užitnou plochou cca 130 m2 vč. půdy. V 1.NP se nachází obytný pokoj, kuchyně, ložnice, chodba a koupelna s WC, ve 2. NP (podkroví) se nachází 1 místnost, přepažená příčkou na 2 ložnice a velká půda, stavba je částečně podsklepena. Zastavěná plocha RD je 130 m2, celková velikost pozemků činí 2 501 m2. Podlahy, stropy, okna i dveře dřevěné. Do domu je zavedena elektřina a voda, kanalizace svedena do žumpy, vytápění zajištěno lokálními kamny na tuhá paliva a el. přímotopy. Dům vyžaduje částečnou rekonstrukci. Na zahradě jsou doplňkové stavby - dřevník a dřevěná garáž, cca v polovině pozemku se nachází strouha, která zachytává a odvádí vodu ze svahu. V horní části zahrady jsou vzrostlé stromy. Vjezdy na zahradu a do garáže přímo z komunikace, procházející obcí.
Obec Dolní Dvůr se nachází v krásné přírodě Krkonoš a území KRNAPu, v nadmořské výšce cca 650 m.n.m., obklopena lesy, cyklistickými a turistickými trasami, v zimě běžeckými stopami, se dvěma menšími lyžařskými areály přímo v obci, v blízkosti sjezdovek ve Strážném a Černém Dolu a „uprostřed“ mezi známými lyžařskými areály v Jánských Lázních, Peci pod Sněžkou, Herlíkovicích a Špindlerově Mlýně. Veškerá občanská vybavenost ve Vrchlabí.
Cena včetně provize: 3.800.000,- Kč

Parametry domu

Cena
3 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Dolní Dvůr
ID
350-2023
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
130 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
2501 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Ing. Petr Brázda

Ing. Petr Brázda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolním Dvoře?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu