Prodej rodinného domu, Český Krumlov, U Stromovky, 265 m2

U Stromovky, Český Krumlov - Nové Spolí

19 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 92 931 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prémioví partneři v Českém Krumlově

Informace k domu

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji nemovitost - penzion Bella Vita v Českém Krumlově.
Jedná se o dvoupodlažní, celopodsklepenou stavbu, která prošla rekonstrukcí. Nyní nabízí ubytování v soukromí v 7 pokojích či apartmánech. Součástí každého pokoje a apartmánu je vlastní koupelna se sprchou a WC. Dvoulůžkový a třílůžkový pokoj má i kuchyňku s elektrickým sporákem.
Součástí prodeje je vybavení, know how, webové stránky a zavedená klientela. Nabízí se možnost využití části objektu k provozování restaurace jelikož v přímém sousedství kapacita gastro provozoven nestačí.

Penzion stojí na krásném, perfektně udržovaném pozemku. Zahrada s ovocnými stromy v dobré kondici s dostatkem místa pro posezení a venkovním grilem . Umístění domu na pozemku je vyvážené a odpovídající i dnešním nárokům na podobný typ bydlení, podnikání. Dům i pozemek jsou vůči sobě ve funkčním celku citlivě sladěny. Dostatek místa pro všechny činnosti, které jsou od tohoto druhu nemovitosti a lokality očekávány. Technický stav vynikající díky pečlivé údržbě.
Parkování v uzavřené zahradě.

Penzion se nachází v klidné části historického města Český Krumlov, pouhých 15 minut chůze od centra města. Kromě prohlídek pověstných historických památek mohou návštěvníci penzionu podnikat turistické výlety po romantickém okolí. Vodáci, cyklisté i milovníci památek zde najdou přesně to, co očekávají.


Český Krumlov je od roku 1992 zapsán na seznamu Světového kulturního dědictví UNESCO. V historickém centru se nachází po Praze druhý největší hrad a zámek v České republice s nejzachovalejším barokním divadlem na světě. V rozlehlé zámecké zahradě je letohrádek Bellaria s unikátním otáčivým hledištěm. Město je mozaikou krásných historických budov, ve kterých se nachází řada galerií, muzeí, obchůdků a restaurací.

Parametry domu

Cena
19 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
U Stromovky, Český Krumlov - Nové Spolí
ID
18209-1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
265 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1190 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 90 lidí

Prodejce

Ing. Bohdan Horňák

Ing. Bohdan Horňák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Českém Krumlově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu