Prodej bytu 3+1, Průhonice, Říčanská, 171 m2

Říčanská, Průhonice

18 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 90 072 Kč /za měsíc

(vč právních služeb)

Prémioví partneři v Průhonicích

Úklidové služby

Informace k bytu

Klasický a zároveň naprosto atypický byt v Průhonicích u zámeckého parku!
Byt v OV se nachází ve 3.NP (posledním) klasického cihlového domu o celkem 5 bytových jednotkách. Nad bytem je ještě k dispozici tzv podstřeší (více informací u makléře).

Celý byt je velmi světlý díky velkým kastlíkovým dřevěným oknům a v ložnicích navíc i střešním oknům.

Nynější dispozice bytu je 3+1 + jídelna + nebyt prostor pro další byt 2+KK. Ze vstupní haly vedou dveře do samostatných místností. V hale je dostatek místa pro uložení kabátů a bot.

Kuchyně je prostorná, vybavena moderní kuchyňskou linkou se všemi spotřebiči a navíc kouzelnou funkční kachlovou pecí. Volně navazuje na jídelní část a malou kabinetní část s pohovkou. Na kuchyni navazuje obývací místnost s krbem. Tyto „doplňky“ spolu s přiznanými trámy v ložnicích vdechly bytu kouzlo, které jinde nenajdete.

Přes příjemnou koupelnu s vanou a taktéž oknem se dostanete na samostatné WC.
Spižírna se ukrývá za dalšími dveřmi vedoucími z haly.

Tím výčet prostor patřícím k nabízenému bytu zdaleka nekončí.
Na stejném podlaží, se samostatným vstupem je zatím nebytový prostor o velikosti cca 45m2. Nyní je zde sklad nepotřebných věcí a
také plynový kotel, kterým je řešeno vytápění bytu (kromě krbu a kachlových kamen).
Také tento prostor by bylo možné využít buď jako samostatné bydlení nebo jej propojit se stávajícím bytem a získat tak velkoplošný byt o výměře téměř 175 m2.

Dům má zcela novou střechu (05 / 2023), a ve stejné době došlo také k výměně střešních oken v nabízeném bytě i oken na chodbách domu a ve sklepě.
– budete tedy kupovat byt, u kterého do budoucna nebudete muset řešit žádnou nákladnou opravu. Podrobnosti sdělím při prohlídce.
Byt prošel rekonstrukcí - nová elektřina v mědi, voda v plastu
PENB v přípravě, proto dle zákona PENB=G.

K bytu náleží velký sklepní prostor a garáž. Parkovat dalším autem lze i před garáží.
Nádherná zahrada s rozloze 2.500 m2 se vzrostlou zelení je pomyslně rozdělena tak, že každý z majitelů bytu má svou zeleninovou zahrádku v prostoru za garážemi, samostatný prostor na posezení, ohniště, grilování, a spousta dalšího místa je zde i pro volné hry dětí na trávníku.
Dům je ze všech stran obklopen vzrostlou zelení. Díky tomu poskytuje svým obyvatelům dostatek soukromí ve všech ročních obdobích.

Poloha domu je skvělá z mnoha pohledů – ve vzdálenosti několika málo kroků je veškerá občanská vybavenost, restaurace, sportoviště, zastávky PID, pěšky procházkou dojdete také třeba do Aquaparku Čestlice, autem 5 min na nájezd na D1 (přitom dálnici není slyšet)

Nejen v samotné obci Průhonice, domě vnořeném ve vzrostlé zahradě posázené vzácnými letitými dřevinami, ale také v samotném atypickém bytě vnímáte nádhernou atmosféru pohodového života a genius loci – v tom pravém významu „ochrany, hojnosti a stability “ Vašeho života.

Byt je k nastěhování po domluvě

Parametry bytu

Cena
18 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč právních služeb
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Říčanská, Průhonice
ID
222-16
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
171 m2
Vlastnictví
Osobní
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REALITNI CENTRALA.CZ

Leknínová 636/21, Říčany, Radošovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Daniela Škarková, MBA

Daniela Škarková, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Průhonicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu