Prodej vícegeneračního domu, Všestary, Březová, 227 m2 (ID: 3398560)

Březová, Všestary

19 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 92 931 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Všestarech

Úklidové služby

Informace k domu

Představujeme Vám ke koupi jedinečný dvoupodlažní dům s terasou v celé lokalitě Všestary a Strančice. Dům je výjmečný svou polohou - kromě svého pozemku 1282m2 má vedle sebe les o velikosti 7172m2. Bydlíte naprosti v klidné části a faktem je, že okolí nikdy nebude zastavěno s potenciálem přikoupení dalšího pozemku.

Dvougenerační dům 4+2 prošel od základů kompletní rekonstrukcí. Celá budova zateplená, půda plně izolovaná a sklep ošetřený proti vlhkosti (odborné provedení ”podříznutím " a drenáž). V domě je třífázový proud, nová krbová kamna a hluboká nově vyčištěná studna s dostatkem vody (el.čerpadlo). V domě jsou dva oddělené, plně vybavené byty s novým ústředním topením. V přízemí je byt dispozičně 2+1 složená z velkého obyvací pokoje s krbouvou kamnou, samostatná kuchyňká část s jídelním koutem a moderní kuchyňskou linkou, ložnice, koupelna s WC, WC pro hosty a komorou. V 1.patře naleznete další byt 2+1 složená ze dvou ložnic, kuchyňská část s jídelním koutem, koupelna s WC a velkou komorou. Na podlahách jsou kvalitní dřevěná podlaha. Všechny materiály byly majitelem použity ve vyšším standartu pro své vlastní bydlení.

V přízemí z obývacího pokoje se dostanete na prostornou terasu cca 30m2 s užasným výhledem do zeleně a lesa. Na pozemku je i vlastní velký zahradní domek. Dům je napojen na všechny sítě (obecní vodovod, kanalizaci, plyn i elektro). Vytápění a ohřev TUV zajišťuje kotelna v suterénu. Lokalita je výborně dostupná jak díky přímému napojení na D1 (exit 15), tak díky vlakovému spojení z vlakové zastávky Stránčice (Za pouhých 30 min se tak snadno dostanete vlakem nebo autem až do centra Prahy).

Pro Vaše budoucí bydlení doporučuji prohlídku domu. Pro více informací volejte nebo pište.

Parametry domu

Cena
19 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Březová, Všestary
ID
000415
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
227 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
227 m2
Plocha nemovitosti
1282 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Tommy Reality, s.r.o.

Václavské náměstí 832/19, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tommy Nguyen

Tommy Nguyen

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Všestarech (okr. Praha-východ)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu