Prodej rodinného domu, Opatovec, 151 m2 (ID: 3400162)

Opatovec

10 569 500 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 371 Kč /za měsíc

(včetně DPH)

Prémioví partneři v Opatovci

Informace k domu

Nabízíme vám rodinný dům na klíč o dispozici 5+kk a užitné ploše 151 m2 v Opatovci u Svitav. Dům bude postaven v klidné části obce. Jedná se o moderní, udržitelnou dřevostavbu venkovského charakteru s difúzně otevřenou konstrukcí, která v kombinaci s akustickými deskami v technologii Activ Air zajistí zdravé bydlení.

Dům se skládá ze 2 podlaží. První nadzemní podlaží sestává ze zádveří, WC, obývacího pokoje, pokoje pro hosty, kuchyně s jídelnou, technickou místností, skladu pod schodištěm a garáže. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází ložnice, 2 dětské pokoje, koupelna s toaletou a úložný prostor. Dům má okna s izolačním trojskem, světlou omítku a dřevěný obklad ze sibiřského modřínu. Střecha domu bude v cihlové červené barvě.

Jedná se o energeticky úsporný dům (PENB-C), který bude vytápěn pomocí elektrického podlahového topení. K ohřevu teplé vody bude sloužit bojler s TČ pro maximální komfort a úspory. V obývacím pokoji bude provedena příprava na krbovou vložku.

Součástí prodejní ceny je 11 fotovoltaických panelů, venkovní žaluzie a možnost splachování WC dešťovou vodou.

V obci Opatovec naleznete školky, školy, sportovní hřiště či kulturní dům. Také milovníci sportu si zde přijdou na své. Přes obec vede oblíbená dálková cyklotrasa Hradec Králové-Břeclav. Opatovec leží 8 km od Svitav, které nabízí veškerou občanskou vybavenost.

Parametry domu

Cena
10 569 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Opatovec
ID
00178
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
151 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1302 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 51 lidí

Prodejce

Markéta Minářová

Markéta Minářová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Opatovci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu