Prodej rodinného domu, Libiš, Mělnická, 630 m2 (ID: 3405109)

Mělnická, Libiš

7 970 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 983 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Libiši

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně vám nabízíme velký rodinný dům s možností víceúčelového využití, který se nachází na adrese Mělnická 99/96 v obci Libiš. Tento prostorný objekt s celkovou užitnou plochou cca 630 m² nabízí kromě bydlení i dostatek prostoru pro drobné podnikání. Obytná část domu s užitnou plochou cca 189 m² se skládá ze dvou pokojů, dvou kuchyní, koupelny, toalety, komory, spíže, chodby, schodišťové haly a terasy v přízemí a dále v podkroví ze čtyř pokojů a balkonu. Z obytné části je vstup do sklepa s kotelnou s užitnou plochou cca 24 m². V podkroví je možno z prostorných půd bez problémů vybudovat další pokoje či zvětšit ty stávající. Dům je napojen na veřejné sítě elektřiny, vodovodu, kanalizace a plynu (plyn jen HUP bez rozvodu po domě). Ohřev vody v el. bojleru, vytápění zajištěno pomocí poloautomatického kotle na tuhá paliva. V přízemí plastová okna, v patře okna dřevěná. V hospodářské části domu najdeme 4 sklady, průjezd, garáž, dílnu, stodolu otevřenou do dvora a 4 velké půdy. Na pozemku s celkovou plochou 818 m² se kromě staveb nachází i upravená zahrada ve vnitrobloku s vlastní studnou, která vám poskytne dostatek soukromí a klidu pro váš odpočinek.
Neváhejte a přijeďte se podívat na tento velký dům nedaleko Prahy, rád se vám budu věnovat a zodpovím vaše další dotazy.

Parametry domu

Cena
7 970 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Mělnická, Libiš
ID
21/2023
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
630 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Plocha nemovitosti
818 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Jan Cemper

Jan Cemper

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Libiši?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu