Prodej bytu 4+1, Velké Opatovice, Nádražní, 168 m2

Nádražní, Velké Opatovice

4 199 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 011 Kč /za měsíc

(Cena je konečná, neplatíte provizi)

Prémioví partneři v Velkých Opatovicích

Informace k bytu

Nabízíme Vám ke koupi velice prostorný byt s dispozicí 4+1 po rekonstrukci ve městě Velké Opatovice. Tento jedinečný byt má celkovou výměru 168 m2. Samotný byt je umístěn v druhém nadzemním podlaží (1. patro) zděného bytového domu. 
Od roku 2016 až 2021 prošel zásadní rekonstrukcí, která zahrnovala výměnu oken za plastová, zcela nové rozvody vody, elektřiny, topení, nové radiátory, koupelnu, toaletu. Dále jsou v celém bytě nové omítky, stropní podhledy včetně zateplení, plovoucí laminátové podlahy, dlažba, vnitřní dveře do obložek. Byla osazena nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (varná deska, trouba, myčka). Vytápění je řešeno vlastním plynovým kotlem. 
Byt je ideální pro velkou rodinu vzhledem ke své výměře, nabízí i dostatek úložných prostor. 
Dispoziční uspořádání je následující: z prostorné vstupní chodby (14,32 m2) jsou vstupy do jednotlivých částí bytu. Ze samostatné kuchyně (13,95 m2) je možné vejít do obývacího pokoje (25,80 m2). Součástí kuchyně je i prostorná spíž (5,60 m2) s oknem. Pokoj  (17,70 m2) je nyní využíván jako dětský, má samostatnou šatnu (6,20 m2). Z dětského pokoje je vstup do ložnice (25,30 m2), ale je možnost mít ložnici samostatně. Čtvrtý pokoj je využíván jako pracovna (21,50 m2). V koupelně (6,72 m2) je umístěna vana, toaleta, umyvadlo a je z ní vstup na balkon (9,36 m2). Součástí bytu je i druhá toaleta (4,55 m2), kde je umístěno umyvadlo a místo na pračku. K bytu náleží sklep (17,00 m2), který je umístěn v suterénu bytového domu. K bytu je možné taktéž využít ⅓ půdy. 
Parkování je možné ve dvoře, který je společný pro všechny obyvatele domu a je osazen vraty na dálkové ovládání. Kočárkárna/kolárna je také společná. PENB - E.
Předností této nabídky je nadstandardní rozloha bytu 168 m2, stav bytu, kdy je možné jej ihned užívat a bezproblémové parkování buď ve dvoře a nebo v klidné ulici pod okny.
Město Velké Opatovice má dobrou občanskou vybavenost včetně sítě obchodů, koupaliště, veřejnou knihovnu s pravidelně doplňovaným knižním fondem, zámecký park, kino a muzeum kartografie. V místě je i autobusové a vlakové nádraží. Dle potřeby je snadno dostupné město Jevíčko (2 km), kde jsou k dispozici další služby a obchody. Město leží v pěkné krajině, nedaleko je les a volná příroda, 30 minut chůze od domu leží nově zrekonstruovaná Smolenská přehrada.
Prodávající si vyhrazuje právo určit kupujícího dle vlastních zvolených kritérií.

Parametry bytu

Cena
4 199 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je konečná, neplatíte provizi
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Nádražní, Velké Opatovice
ID
195123LeD
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
168 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
168 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TAJOVSKÝ reality

Kpt. Jaroše 157/5, Boskovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Infolinka RK

Infolinka RK

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Velkých Opatovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu