Prodej výrobních prostor, Skryje, 1600 m2 (ID: 3406816)

Skryje

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Neplatíte provizi RK! Včetně advokátního převodu.)

Prémioví partneři v Skryjích

Informace k nemovitosti

Prodej výrobního areálu, který se rozkládá na souvislé ploše cca 6000 m2 s vlastním přístupem (nutno vytyčit) a zahrnuje tři výrobní haly a několik menších přístavků. Areál, z roku 1939, který založili a využívali bratři Fuchsové (známý arch. některé z budov navrhoval), sloužil vždy jako zázemí pro textilní výrobu. Jeden by řekl, že tak krásného údolí řeky Bobrůvky je na výrobní areál škoda - ale stalo se a jsem přesvědčen, že v této "oáze klidu" budou budoucí zaměstnanci rádi trávit i přesčasy. K dispozici je vlastní zdroj pitné vody, vlastní ČOV, vlastní trafostanice, příjezd možný i pro TIR, nakládací/vykládací rampa a další. Budovy jsou určeny k modernizaci, ale dovedu si představit i okamžité využívání areálu.
Co s ním? Možnost pokračovat ve výrobě je nasnadě. Využít prostor jako sklady rovněž. Galerie veteránů nebo jiných předmětů paralelně s jakoukoliv podnikatelskou činností mně taky nezní špatně. Na místě si navíc říkám, že koupit něco tak velkého, s takovým množstvím stavebních ploch, v podstatě za cenu velkého bytu v Brně, nemůže být chybou.
Na e-mail rád zašlu zájemcům seznam všech pozemků a územní plán(y). K tomuto areálu je možno přikoupit i zbylou část celku (dohromady 23.153 m2). Energetická třída je "G".

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Neplatíte provizi RK! Včetně advokátního převodu.
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Skryje
ID
18344
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
1600 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Nemox

Gorkého 66/17, Brno, Veveří

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Víšek

Jan Víšek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Skryjích (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu