Prodej činžovního domu, Sedlčany, Nádražní, 1100 m2 (ID: 3410115)

Nádražní, Sedlčany

12 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 716 Kč /za měsíc

(cena za 1 ideální polovinu nemovitosti čp. 113)

Prémioví partneři v Sedlčanech

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji ideální polovinu činžovního domu v Sedlčanech se slušným měsíčním výnosem, který stojí na nároží náměstí v centru města. Sedlčany jsou tradiční, historické a starobylé město o 7.000 obyvatelích na jihu Středočeského kraje. Dobrá dopravní obslužnost, v místě jsou veškeré služby, rekreační oblast Slapy v blízkosti.
Stavba z počátku 20. století s nebytovými prostory, plně podsklepena s dvěma obytnými patry o šesti bytech a půdním prostorem.
Za domem je dvorek se zelení a zahrádka.
Stávající spoluvlastníci užívají dohodou dům po patrech, kdy co patro 3 byty, výnosy z nebytových prostor tzn. papírnictví, knihkupectví a krejčovství se dělí na poloviny.
V 2N. (které užívá spoluvlastník prodávané poloviny, obě téměř identická) jsou byty cca 106 m2, a 2 x 70 m2,
Informace o podmínkách, výnosech a nákladech jsou na vyžádání k dispozici v RK ke sdělení.
Půdní prostor je vyklizen a prázdný. Sklepní prostor je rozdělen na kóje a je v užívání nájemníků bytů, lze zde uvažovat v případě dohody se spoluvlastníky i o jeho vhodném komerčním využití. Za domem je pěkná zahrádka se zelení. Nemovitost je po rozsáhlé investici do střechy, stoupaček, rozvodů, fasády, spol. prostor a nebytových prostor atd.
Investice vhodná i na vlastní bydlení, podnikání.

Naše kancelář dále nabízí formou dozorového inspektora vyhodnocení jakékoliv vybrané nemovitosti po právní i fyzické stránce, podmínek transakce, a optimalizaci jejího průběhu.
Budete-li prodávat nemovitost, Jste ručiteli za vady, proto byste měli před prodejem zjistit naším inspektorem své závazky a povinnosti a předejít reklamacím.
Těšíme se na setkaní při prohlídce této nemovitosti.

Parametry nemovitosti

Cena
12 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena za 1 ideální polovinu nemovitosti čp. 113
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Nádražní, Sedlčany
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1100 m2
Typ objektu
Patrový

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

KP reality

Vodičkova 791/41, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Vilém Přibyl

Vilém Přibyl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Sedlčanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu