Prodej rodinného domu, Velenov, 214 m2

Velenov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info v RK!)

Prémioví partneři v Velenově

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupi přízemní novostavbu provedenou ve vysokém standardu, s použitím kvalitních, nadčasových materiálů - to vše dle nejnovějších trendů v citlivém zpracování čistých linií. Rodinný dům je kompletně dokončený, plně sloužící svým novým majitelům. Orientovaný je na jihozápad a díky svému umístění poskytuje opravdu nádherné výhledy na okolní malebnou krajinu.

Stavba ve tvaru “T” je zděná, zateplená, osazená hliníkovými okny s trojsklem a fixními skleněnými výplněmi. Kování na oknech je od firmy M&T. Jako krytina střechy je použit falcovaný plech, který je velice oblíbený díky své flexibilitě a skvělému designu v moderní architektuře. Venkovní hliníkové žaluzie v kombinaci s elektronickými vnitřními závěsy a záclonami na míru poskytnou svým obyvatelům dokonalý komfort - ve výbavě je na ně dispozici příprava.

K němu přispívá i zavedená klimatizace v pokojích. Dům je napojen na elektronický zabezpečovací systém, kamerový systém a pro pohodlí majitelům slouží venkovní videotelefon. V interiéru jsou položeny kvalitní vinylové podlahy. Dveře jsou od české firmy SAPELI, kliky na nich opět od firmy M&T 1997, a.s.. Kuchyni dominuje lakovaná kuchyňská linka na míru se spotřebiči značky SIEMENS. V koupelnách jsou použity podomítkové baterie v černém provedení, které souzní s dřevěnými prvky na stropech.

Stavba je napojena na elektřinu, veřejný vodovod a veřejnou kanalizaci. Vytápění je podlahové elektrické s možností pohodlného ovládání přes telefon. Dům má přípravu na solární panely. Ohřev vody je zajištěn elektrickým bojlerem. Na zahradě je zabudovaná retenční nádrž o velikosti 20 m3. Energetická náročnost domu třídy B. Celková podlahová plocha včetně příslušenství činí 214 m2.

Samozřejmostí pro rodiny s více auty je garáž pro 2 automobily. Garáž je osazena moderními garážovými vraty od firmy TRIDO. Návštěvy uvítají možnost parkování před domem až pro 4 další automobily.

Plochy pozemku jsou rovinaté a jsou odděleny do různých úrovní schody. Díky tvaru domu je pozemek rozdělený na několik částí - jihovýchodně za domem je plocha vhodná například pro založení užitkové zahrádky. Další část zahrady je klidová - navazují na ni výstupy z každého pokoje v klidové zóně v domě. V hlavní části pozemku každého zaujme částečně krytá dubová terasa vyrobená na míru, osazena velkoformátovou dlažbou. Z ní se po schodech dostaneme k zabudovanému bazénu s krytem a vířivkou. Tento prostor přímo vybízí k vybudování venkovního baru. Milovníci wellness mohou prostor využít pro vybudování sauny a pak už jim k dokonalé relaxaci nebude opravdu nic chybět.

Různé úrovně pozemku jsou rozděleny monolitickými pohledovými zdmi. Bezpečnost Vaši i Vašich dětí zajišťuje exklusivní skleněné zábradlí v hodnotě 1.000.000,-Kč. Romantickou atmosféru pak vytvoří venkovní osvětlení s možností regulace režimů intenzity. Celková plocha pozemku činí 1298 m2.

Prodávající si vyhrazuje určit kupujícího d...

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info v RK!
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Velenov
ID
178822RoV
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
214 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
214 m2
Plocha nemovitosti
1298 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TAJOVSKÝ reality

Kpt. Jaroše 157/5, Boskovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Infolinka RK

Infolinka RK

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Velenově?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu