Prodej rodinného domu, Trnová, 229 m2

Trnová

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Prémioví partneři v Trnové

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji přízemní nízkoenergetický dům 4+kk kolaudovaný v roce 2021. Jedná se o rohovou nemovitost v rezidenční části obce Trnová. Dům splňuje moderní rodinné bydlení s dostatkem denního světla, důrazem na nízké provozní náklady a je v souladu s využitím nejnovějších technologií, nadstandardních zařizovacích předmětů a přírodních materiálů. Dům nebyl postaven jako developerský projekt, ale byl již od začátku realizace určen pro vlastní bydlení majitele.

Dispozice domu je 4+kk, o celkové bytové ploše 194,8 m2 a garáží pro dva vozy o velikosti 34,5 m2. Přízemní dům má hlavní společenskou zónu tvořenou kuchyňským koutem, jídelní sekcí a obývacím prostorem (54,2 m2). Domem prochází příjemná světlá chodba (34,2 m2), která umožňuje samostatné vstupy do ložnice majitele (20,8 m2) se šatnou (6,5 m2) a přilehlou koupelnou s vanou a toaletou (13,3 m2), do pokoje (20,6 m2) se šatnou (5,9 m2), do druhé koupelny s toaletou a sprchou (6,5m2), dále do pracovny (14,1 m2) a technicko – úklidové komory (8,5m2), jež propojuje obytnou část s garáží.
Podlahy v domě jsou keramické a dřevěné (dub). Dveře jsou dřevěné se špaletovými obložkami. Kuchyňská linka je vyrobena z masivu, deska je kombinací černé štípané žuly a masivu. Kuchyňské spotřebiče značky Miele doplňují francouzská kamna Godin s digestoří stejného výrobce. V obývacím prostoru je zabudován příjemný krb s vložkou. Koupelny jsou osazeny luxusní sanitární keramikou od anglického výrobce Imperial Bathroom.
Dům je vystavěn z durisolu, na střeše je položena betonová krytina, nemovitost má bezpečnostní dřevěná euro okna, která jsou cloněná předokenními roletami. Bezpečnostními prvky disponují i vchodové dveře. V domě je též zabezpečovací zařízení. Topení v domě je podlahové. Tepelnou pohodu zajišťuje čerpadlo IVT AIR X 90 (vzduch – voda). Je možné doplnit stavbu i solárními panely, se kterými by bylo toto čerpadlo kompatibilní. Voda je z obecního řadu, nemovitost je napojena na kanalizaci. V domě je připraven rozvod centrálního vysávání.

Krásná zahrada o velikosti 1492 m2 je z části osázená. Na pozemku je možné vybudovat další altán s letní kuchyní a bazén (přípojky jsou již v zahradě zabudované). Před obývacím prostorem je velká terasa. Zahradní jímka o velikosti 7m³ na dešťovou vodu slouží jako rezervoár vody na zalévání.

Výhodou této nemovitosti je umístění v oblíbené lokalitě, dobrá dostupnost do centra Prahy, blízká příroda, novostavba, nízkoenergetický dům (kategorie B), použití kvalitních materiálů a zařizovacích předmětů, bezbariérový přístup.

V dostupné vzdálenosti domu je základní občanská vybavenost. Obec Trnová se nachází v příjemné lokalitě Prahy západ, v blízkosti hranice hlavního města Prahy a nedaleko města Černošice.
Doporučujeme prohlídku nemovitosti.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Trnová
ID
N6638
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
229 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1721 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ing. Pavla Kalousová

Ing. Pavla Kalousová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Trnové (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu