Prodej vily, Bali, Indonésie, 201 m2 (ID: 3415100)

Bali, Indonésie

13 590 500 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k domu

Nabízíme k prodeji nádhernou luxusní vilu v projektu Luxury Palm, který nabízí nejvyšší standardy interiérového zařízení. Vila dokonale snoubí prvotřídní životní styl lokality spolu s inovativním udržitelným designem, čímž vytváří maximální zážitek z bydlení. Komorní projekt sestává ze tří vil situovaných přibližně 100 m od nejlepší pláže Echo Beach, přičemž k dispozici jsou již jen dvě.

Dispozice nabízí tři ložnice s vlastními koupelnami, kuchyni se světelným interiérovým nábytkem, vynikajícím kvalitou a elegantním designem, propojený obývací prostor s úžasným výhledem díky francouzským oknům, které zajišťují přirozené osvětlení prostoru. Útulnost prostoru nádherně dotváří zapuštěná sedací souprava s krbem. Každý detail má svůj důvod a umocňuje citlivě vybrané materiály jedinečného designu, neboť vše bylo vyrobeno speciálně pro tento projekt.

Vily jsou ve fázi finálního dokončení a v podstatě ihned k dispozici k využití. Jedná se o jedinečnou příležitost. Indonésie je jednou z nejslibněji se rozvíjejících ekonomik na světě, do které lze dnes bezpečně investovat.

Pererenan je okouzlující přímořská vesnice situovaná do malebného prostředí zelených rýžových polí a záviděníhodných pláží, nabízejících maximální vyžití jak pro surfaře, tak milovníky odpočinku u moře. Nedaleko se nachází centrum Canggu s nejprestižnějšími mezinárodními školami La Brisa & Baliʼs. Oblast se neustále vyvíjí a stává se mezi cestovateli stále oblíbenějším. V lokalitě je spousta luxusních vil a v blízkém okolí se neustále objevují nové skvělé restaurace, butiky, oblíbené obchody a lázně. Na západě se nachází ikonický přímořský chrám Tanah Lot, který je vzdálen asi 10 km a nabízí obzvlášť krásné výhledy při západu slunce. Bali je kouzelnou směsí kultury, lidí a přírody, aktivit, počasí, kulinářských specialit a nočního života.

Parametry domu

Cena
13 590 500 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
20. 5. 2024
Adresa
Bali, Indonésie
ID
N6334
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
201 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
213 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Jesika Schopper

Mgr. Jesika Schopper

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu