Pronájem obchodního prostoru, Hodonín, Rodinova, 88 m2 (ID: 3417448)

Rodinova, Hodonín

11 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(bez služeb a PRK)

Prémioví partneři v Hodoníně

Informace k nemovitosti

Příležitost pro váš obchod a služby.
Ideální místo v centru Hodonína o výměře 88,6 m².

Nabízíme k pronájmu prostory v atraktivní lokalitě Hodonína, ul. Rodinova s celkovou výměrou 88,60 m².

Prostor je ideální pro obchodní činnost či služby a skládá se z několika částí: hlavní prodejna s výlohami je o výměře 49,38 m² poskytuje dostatek místa pro prezentaci vašich produktů nebo služeb.
Další místnost o velikosti 10,5 m² může sloužit jako kancelář. K dispozici jsou dva sklady (7,78 m² a 17,65 m²), které zabezpečí dostatečný prostor pro zásoby se vstupem do dvorního traktu budovy. Soc. zařízení (WC s umyvadlem) o výměře 3,29 m² pro pohodlí vašich zaměstnanců nebo klientů.

Prodejna se může pochlubit velkými výlohami a samostatným vstupem z hlavní ulice, což zajišťuje vysokou viditelnost a snadný přístup pro zákazníky, kteří pohodlně zaparkují přímo u vás. Součástí je také k dispozici parkovací místo ze zadní části, zásobování je možné jak zepředu, tak zezadu budovy, což usnadňuje logistiku.

Nemovitost je k dispozici od 1.4.2024 za nájemné 11.000 Kč/měsíc. Cena za parkovací stání činí 3.000 Kč/rok a měsíční poplatky za služby - elektřina, plyn, ostraha, úklid, odvoz odpadu, telefonní a internetové služby si hradí nájemce na vlastní náklady, poplatky za vodu jsou ve výši 1.000, -Kč/měs a jsou hrazeny v zálohách majiteli.

Při podpisu nájemní smlouvy je zapotřebí tedy složit nájemné ve výši 11.000,- Kč/měs., cenu za užívání parkovacího místa ve výši 3.000,- Kč/rok, záloha na vodu ve výši 1.000,- Kč/měs., jistinu ve výši 22.000,- Kč a poplatek za služby pro RK ve výši 11.000,- Kč. Další měsíce se vám platba již srovná a hradíte majiteli nájemné a služby za vodu.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost pro vaše podnikání v centru Hodonína. Pro doplňující informace nebo rovnou domluvení si prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vás.

Parametry nemovitosti

Cena
11 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
bez služeb a PRK
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Rodinova, Hodonín
ID
2024003
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
88 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
88 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jana Kubíková

Jana Kubíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Hodoníně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu