Prodej vily, Dobřany, Mostecká, 300 m2

Mostecká, Dobřany

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info u realitního specialisty)

Prémioví partneři v Dobřanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Vážení zájemci, dovolujeme si Vám představit jedinečnou investiční příležitost - prodej historického bytového domu situovaného přímo v centru města Dobřany, které je známé svým pivovarem, vyhlášenou zmrzlinou, pekařstvím a překrásným okolím, včetně malebného biotopu Kotynka.

Podrobný popis nemovitosti:
Tento exkluzivní objekt nabízí celkovou užitnou plochu 300 m² a skládá se z několika bytových jednotek s různou dispozicí: prostorný byt 4+1, komfortní 3+1 a útulný 2kk. Každá jednotka byla průběžně a s velkým citem zrekonstruována, díky čemuž si nemovitost zachovala svůj historický charakter, zároveň však splňuje i vysoké standardy moderního bydlení.

Výjimečná lokalita:
Nemovitost se nachází přímo v centru Dobřan, což zajišťuje skvělou dostupnost veškeré občanské vybavenosti - od kaváren, restaurací, obchodů, až po kulturní a sportovní zařízení. Navíc, v blízkosti se nachází známý pivovar, kde si můžete vychutnat místní pivo, pekařství s čerstvým pečivem a neodolatelnou zmrzlinu, která láká návštěvníky z širokého okolí. Pro milovníky přírody je tu pak biotop Kotynka, nabízející příjemné prostředí pro odpočinek a relaxaci.

Stav objektu:
Dům je ve velmi dobrém stavu, průběžně a s citem velmi kvalitně zrekonstruován. Jeho historická hodnota byla zachována s důrazem na detail a kvalitu použitých materiálů, což dodává celému objektu neopakovatelný šarm.

Vlastnictví:
Nemovitost je nabízena v osobním vlastnictví.

Proč investovat do tohoto objektu?
- Jedná se o jedinečnou investiční příležitost v historickém centru města
- Nemovitost byla průběžně a kvalitně rekonstruována
- Diverse dispozice bytových jednotek nabízí flexibilitu využití
- Vynikající lokalita s bohatou občanskou vybaveností a přírodními krásami
- Atraktivní investice s potenciálem zhodnocení

Pokud hledáte investici s charakterem, která kombinuje historický šarm s moderním bydlením, tento bytový dům v centru Dobřan je tou pravou volbou pro Vás. Nechte se okouzlit nejen krásou této nemovitosti, ale i životem v jednom z nejpřitažlivějších měst v regionu.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky, prosím, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na Vaši návštěvu a případné dotazy.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info u realitního specialisty
Aktualizováno
8. 2. 2024
Adresa
Mostecká, Dobřany
ID
55160
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
265 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Dobřanech (okr. Plzeň-jih)?


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu