Prodej rodinného domu, Žilina, Slepá, 420 m2 (ID: 3423042)

Slepá, Žilina

18 440 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 87 880 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Žilině

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupi velkoryse a moderně řešený rodinný dům 6+kk (420 m2), s garážemi pro 7 aut, fitkem, venkovním bazénem a zahradním altánem, na rovinatém pozemku s okrasnou zahradou o výměře 1007 m2.

Tato elegantní stavba se nachází v klidné části obce Žilina, v ulici Slepá. Poskytuje dokonalou kombinaci prostorného světlého interiéru propojeného s venkovní terasou a zahradou.

Rodinný dům byl kolaudován v roce 2002 a je napojen na všechny inženýrské sítě (el. 230/400V, plyn, vodovod, kanalizace). Vytápění a ohřev vody plynovým kondenzačním kotlem do podlahového topení a radiátorů. Dále 3x klimatizační jednotka.
Konstrukční materiály: obvodové zdivo Porotherm "44" + zateplení vatou, střecha Bramac, měděné svody, stropní konstrukce Miako; obložkové dveře Sapeli; plastová okna a dveře + venkovní rolety; automatická garážová vrata Hörmann a Doorhan; kuchyňská linka na míru s kamennou pracovní deskou; litinová krbová vložka v jídelně s komínem Schiedel; zastřešený bazén - sklokeramická forma + TČ a filtrace; automatická zahradní závlaha.

Výměry:
1.NP - 229 m2 (včetně garáže 36 m2 a fitka 25 m2) + 110 m2 (samostatná garáž).
2.NP - 194 m2
Venkovní terasa - cca 40 m2

V interiéru Vás na první pohled oslní prostorná schodišťová hala (46,08m2) otevřená do stropu 2. NP, spojující všechny místnosti v přízemí. Výhodou je dostatek úložného prostoru v podobě šaten a garáží. Z části fitness místnosti lze zbudovat další koupelnu (je příprava rozvodů).

Soukromí okrasné zahrady s krytým bazénem, zastřešenou pergolou a zahradním altánem střeží vysoká zeď a vzrostlá zeleň.

Nemovitost lze přenechat včetně veškerého vybavení.

Obec Žilina je vzdálena 30 km západně od Prahy a 10 km od Kladna. Žije zde přibližně 900 obyvatel. Obec disponuje – MŠ a ZŠ (první stupeň), supermarket, volnočasové a sportovní spolky, dětské hřiště. Obec protíná několik cyklotras a na její jižní část plynule navazují Křivoklátské lesy. O volnočasové a relaxační aktivity zde rozhodně není nouze. Příjemnou atmosféru místa dokresluje všudypřítomná zeleň a klid.

Koupi nemovitosti lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám v případě zájmu vyřídíme na míru.

Pro další informace a sjednání termínu prohlídky volejte.

PENB ve fázi přípravy.

Parametry domu

Cena
18 440 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Slepá, Žilina
ID
0023-NP07781
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
420 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1007 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Jan Frank

Jan Frank

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Žilině?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu