Prodej rodinného domu, Stehelčeves, Hlavní, 123 m2 (ID: 3425537)

Hlavní, Stehelčeves

7 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 121 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Stehelčevsi

Úklidové služby

Informace k domu

Dovolujeme si Vám nabídnout středový řadový rodinný dům v obci Stehelčeves. Jedná se o zdařile postavený dům s jedním nadzemním podlažím a obytným podkrovím s celkovou dispozicí 5+1. Dispozici domu tvoří v přízemí předsíň, prostorná obývací místnost se vstupem na terasu a zahradu, kuchyň vybavená moderní linkou s vestavenými spotřebiči a koupelna se sprchovým koutem. Podkrovní část pak tvoří čtyři ložnice a druhá koupelna určená k dokončení dle představ budoucího majitele.
Jde o zděný objekt se sedlovou střechou s vikýři s využitím skládané betonové krytiny. Okna jsou plastová. Bylo zvoleno teplovodní vytápění s přípravou teplé vody prostřednictvím plynového kotle s průtokovým ohřevem. Podlahy jsou řešeny v kombinaci lamina a keramické dlažby.
Obec Stehelčeves má dobrou občanskou vybavenost. V místě je pošta, obecní úřad, mateřská i základní škola. Za zmínku stojí též místní koupaliště a několik dětských hřišť. Za většími nákupy a dalšími službami lze vyrazit do Kladna nebo do Prahy.
Dopravní obslužnost zajišťuje několik autobusových linek ve spojení s obcemi Kladno, Slaný a dále pak Praha – Zličín nebo Praha – Veleslavín apod. Ve vzdálenosti dvou kilometrů se nachází také vlaková zastávka v obci Brandýsek s možností spojení na obec Kladno a dále pak na Prahu a další směry. Motorizovaným přijde vhod dosah dálnice D7 spojující obec Prahu, Slaný, Louny a Chomutov.
Uvažujete-li o pořízení vlastního rodinného bydlení s perspektivou a v dosahu hlavního města, můžeme Vám tuto nemovitost vřele doporučit.
Pro případ zájmu o podrobnější informace či o sjednání termínu prohlídky neváhejte kontaktovat ochotného a vstřícného makléře, který je připraven zodpovědět Vaše dotazy a poskytnout Vám další podklady k prostudování a posouzení této nabídky.

Parametry domu

Cena
7 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Hlavní, Stehelčeves
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
123 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
123 m2
Plocha nemovitosti
197 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

David Haralík

David Haralík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Stehelčevsi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu