Prodej rodinného domu, Vraný, 259 m2 (ID: 3425580)

Vraný

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Vraném

Úklidové služby

Informace k domu

Představujeme vám jedinečnou možnost pořídit si prostorný dvoupodlažní cihlový dům v Městysu Vraný, pouhých 30 minut od okraje Prahy. Dům o užitné ploše 259 m2 nabízí velkorysé bydlení pro celou rodinu i prostor pro další rozvoj.

V prvním patře se nachází moderní byt 5+1 s velkým obývacím pokojem a balkonem, který je ideální pro odpočinek a relaxaci. Dispozice bytu je velmi praktická a funkční. V přízemí domu je pak další prostor, který lze snadno přebudovat na samostatnou bytovou jednotku, například pro prarodiče nebo hosty.

Dům je vytápěn ústředním topením s možností volby mezi automatickým kotlem na uhlí a plynovým kotlem. Voda je dostupná jak z vlastní studny, tak z obecního vodovodu. O pohodlí se stará i řada moderních prvků.

Velkou předností je rozlehlý pozemek o velikosti 1625 m2 s jižní orientací. Užijete si zde krásnou terasu s bazénem pro letní osvěžení, posezení pod pergolou i dostatek místa pro pěstování vlastních plodin. Nechybí ani praktická zděná kolna pro uskladnění.

Dům je ve velmi dobrém stavu díky pravidelné údržbě a péči současných majitelů. Oceníte snadnou dostupnost - Vraný leží jen kousek od Slaného a Prahy, přitom v obci najdete vše potřebné od školky a školy až po obchody a restaurace. Příroda a lesy jsou nadosah.

Pokud hledáte prostorné rodinné bydlení se zahradou v dosahu Prahy, určitě si nenechte ujít příležitost prohlédnout si tento skvělý dům osobně. Kontaktujte nás a domluvíme vám nezávaznou prohlídku ještě dnes!

Klíčové vlastnosti:
- Dvoupodlažní cihlový dům, užitná plocha 259 m2
- Byt 5+1 v 1. patře s balkonem
- Přízemí s potenciálem pro další bytovou jednotku
- Ústřední topení, voda ze studny i vodovodu
- Pozemek 1625 m2, terasa, bazén, pergola, kolna
- Klidná lokalita, dostupnost Slaného a Prahy
- Občanská vybavenost v obci, příroda poblíž

Neváhejte a zajistěte si prohlídku ještě dnes! Těšíme se, že vám tento skvělý dům představíme.

Parametry domu

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Vraný
ID
00402
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
259 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1625 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

House Heroes s.r.o.

Krkonošská 2001/16, Praha, Vinohrady

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Lukáš Chlouba

Lukáš Chlouba

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vraném?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu