Prodej chalupy, Malé Hradisko, 90 m2 (ID: 3427313)

Malé Hradisko

Rezervováno
850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 051 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a právního servisu.)

Prémioví partneři v Malém Hradisku

Informace k domu

Rezervace ! Přízemní samostatně stojící dům s č. popisným - chalupa v obci Malé Hradisko na Prostějovsku, s menším travnatým dvorem a hospodářskou částí budovy. V přízemí: prostorný pokoj se 4 okny na 2 světové strany + 1 neprůchozí pokoj + menší místnost mezi pokoji pro zbudování koupelny, chodba. Navazuje hospodářská část budovy nyní se suchým WC, komorou, dřevníkem, prostorem pro nářadí a zahradní techniku, dřevěným schodištěm na půdu - na půdě se nachází rovněž letní podkrovní pokoj. Průběžně udržovaný stav. Inženýrské sítě: obecní vodovod, el. 220V, plyn, veřejné osvětlení. U chalupy se nachází menší travnatý dvůr směrem k příjezdové cestě.

Možnost úpravy části chalupy v její hospodářské části na jižní slunečné straně na menší zahradu či travnatý dvůr !

Velmi klidné místo pro odpočinek z města, s hezkým přírodním prostředím s okolními lesy a loukami, celoročně dobře dostupné po silnici. V obci jsou obchod s potravinami, restaurace, zastávka autobusu i MŠ. Vhodné jako chalupa nebo po renovaci jako dům pro celoroční bydlení. Dobrá dostupnost Plumlova, Plumlovské přehrady, Prostějova, Olomouce, Boskovic i Brna. Dále v okolí např. menší lyžařský areál Kladky, hrad Bouzov, Lázně Slatinice, Moravský Kras a další. Energetická náročnost je stanovena na G, protože není prozatím dodán štítek energetické náročnosti. Ihned volné.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Malé Hradisko
ID
PCH 208
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
90 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
180 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ASISTENT reality

Kollárova 2605/9, Prostějov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 43 lidí

Prodejce

Filip Klofáč

Filip Klofáč

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Malém Hradisku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu