Prodej pozemku pro bydlení, Vlastějovice, 1503 m2 (ID: 3427383)

Vlastějovice

2 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 820 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb)

Prémioví partneři v Vlastějovicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Dovoluji si Vám nabídnout krásný stavební pozemek. Pozemek se nachází na okraji obce Kounice nad Sázavou. Kounice se nachází na pomezí Vysočiny a Středočeského kraje.

Z nabízeného pozemku se autem dostanete za 10min na nájezd dálnice D1, odkud to je do Prahy 30min a do Brna 90min jízdy.

Pozemek má 1503 m2, je rovinatý se skvělým výhledem do krajiny. Jedná se o parcelní číslo 130/9. Parcela se nachází na kraji obce, kde budete mít dostatek soukromí. Dle územního plánu obce je pozemek určen ke stavbě rodinných domů. Elektřina je na hranici pozemku. Vodovod a kanalizace v Kounicích prozatím není, ale v letošním roce má rada obce projednávat zavedení těchto sítí. Plyn v obci není a není ani v plánu.

Občanskou vybavenost, jako jsou školy, školky, obchod a vlakové nádraží, nalezneme ve Vlastějovicích, které jsou vzdáleny 2km od Kounic.

Jsme si vědomi toho, že situace na hypotečním trhu se zlepšuje a jsme ochotni jednat i se zájemci s hypotečním úvěrem, se kterým Vám i rádi pomůžeme.

Pozemek může také sloužit k výstavbě chaty na krásném, klidném místě.

Budu se na Vás těšit na prohlídce!

Růt Lukáš | realitní specialista
RUT&PARTNERS realitní kancelář

Parametry pozemku

Cena
2 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Vlastějovice
ID
LR2024018
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
1503 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RUT & PARTNERS

Zámecká 7, Světlá nad Sázavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Lukáš Růt

Lukáš Růt

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Vlastějovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu