Prodej rodinného domu, Všenory, Za Stodolou, 385 m2 (ID: 3429390)

Za Stodolou, Všenory

34 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 164 369 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Všenorech

Úklidové služby

Informace k domu

Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout moderní vilu s nádherným výhledem o dispozici 6+kk o užitné ploše 385 m2 se 4 koupelnami, vyhřívanou dvougaráží, 2 technickými místnostmi, krbem, velkou šatnou, terasou s úžasným panoramatickým výhledem na okolí řeky Berounky, se dvěma zahradními jezírky plnými pestrobarevných ryb a nerušeným soukromím. To vše na pozemku o rozloze 1 540 m2 ve Všenorech, jen pár minut autem od rychlostní silnice Praha - Příbram.

Dům je precizně postavená novostavba zkolaudována v roce 2010, zděná z cihel Porotherm 44 cm, zateplená 8 cm vaty, dále vzduchová dvou centimetrová kapsa a k tomu ještě celá obestavěná 10 cm lícovými módními cihlami (celkem má zdivo úctyhodných 62 cm), díky tomu energetická kategorie A - mimořádně úsporná. Vytápění značkovým tepelným čerpadlem IVT 11 kW se dvěma 100 m vrty, chlazení pomocí 4 klimatizací, okna plastová izolační trojskla od společnosti Vekra včetně automatických předokenních rolet, na střeše pálené tašky v antracitové barvě.
Dům je napojen na obecní vodovod, elektřinu, kanalizaci, připojen na wifi a zabezpečovací zařízení. Zalévání zahrady zajišťuje automatická závlaha Hunter na wifi ovládání, dále 40 m hluboká studna. Dominantou opečovávané zahrady jsou 2 zahradní jezírka v kaskádě s malým vodopádem a automatickým filtračním systémem vybízející k relaxaci.

Dům je velký a prostorný, obývací část je oddělena od spací části. Ve vstupní chodbě je velká vestavěná šatní skříň z masivu, prostorný obývací pokoj je spojen s kuchyní a jídelním stolem, odkud je krásný a nerušený výhled do zeleně a na celé údolí řeky Berounky, což navozuje pocit vzdušnosti a prostornosti. Kuchyňská linka je osazena masivní žulovou deskou ve vysokém lesku s efektním led podsvícením jako luxusní dekorační prvek. Na kuchyň navazuje barový pult a krb na dřevo. Ložnice má výstup na terasu s úžasným výhledem do okolí, kde můžete nerušeni relaxovat. A samozřejmostí je vstup do své prostorné koupelny s WC, bidetem, vanou a sprchovým koutem. Naproti jsou umístěné dva dětské pokoje a pokoj pro hosty, který disponuje samostatnou koupelnou s WC a sprchovým koutem. Ve spodním patře jsou 2 technické místnosti, šatna s úložnými prostory, velká pracovna i se samostatným vchodem a koupelnou s WC.

V celém domě je podlahové vytápění včetně dvojgaráže, které zajišťuje výše zmíněné tepelné čerpadlo IVT, taktéž ohřev teplé vody do samostatného 300 l nerezového zásobníku, obě zařízení umístěna v technické místnosti. V celém domě je na podlahách položena dlažba, v pokojích koberce.

V obci Všenory je plné občanské vyžití včetně mateřské školy, základní školy, pošty, do Prahy cca 20 min. jízdy po rychlosní silnici. Jedná se o velmi žádanou a prestižní lokalitu, dům je navíc umístěný na konci klidné ulice s výhledem do kraje, kde je klid a soukromí.
Dům je ve výborném technickém stavu a je velmi udržovaný. Pocit jedinečnosi a výjimečnosti navozuje krásný a nerušený výhled na okolní krajiny, který je jedinečný.

Parametry domu

Cena
34 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Za Stodolou, Všenory
ID
00011
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
385 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1540 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Mgr. Radoslav Krupka

Mgr. Radoslav Krupka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Všenorech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu