Prodej bytu 2+1, Bechyně, Na Libuši, 64 m2

Na Libuši, Bechyně

2 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 909 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Bechyni

Informace k bytu

Prodej bytu 2+1, 64 m², Bechyně, ul. Na Libuši

Prodej světlého a útulného bytu 2+1 o celkové užitné ploše 64m², umístěného v žádané lokalitě Bechyně, v cihlovém domě. Tento prostorný byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží ze tří. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, během které byla instalována nová plastová okna, nové interiérové a vchodové dveře, a také došlo k modernizaci koupelny a kuchyně. Díky těmto úpravám nabízí byt nejen komfortní a moderní bydlení, ale také příjemné prostředí pro váš každodenní život.
Jeho umístění na sídlišti v klidné části obce Bechyně garantuje výbornou dostupnost místní infrastruktury včetně obchodů, škol a volnočasových aktivit.
Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost vstoupit do světa pohodlného a bezstarostného bydlení v jedné z nejkrásnějších částí Bechyně, těšíme se na vaši návštěvu a jsme připraveni zodpovědět jakékoli vaše dotazy spojené s touto nemovitostí.

Parametry bytu

Cena
2 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 4. 2024
Adresa
Na Libuši, Bechyně
ID
863005
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
64 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Martin Líkař

Martin Líkař

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Bechyni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu