Prodej pozemku pro bydlení, Moravský Písek, Ostrožská, 4056 m2 (ID: 3438233)

Ostrožská, Moravský Písek

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Moravském Písku

Informace k pozemku

Prodej velkého pozemku s RD k celkové rek. v Moravském Písku

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme rozsáhlý stavební pozemek s rodinným domem buď k celkové zásadní rekonstrukci nebo k odstranění. Pozemek je rovinaté konfigurace, uliční šíře cca 26 m. Na pozemku se nachází rodinný dům řadový vnitřní s jedním nadzemním podlažím, zastřešení je sklonitou střechou. Dům byl naposledy užíván k bydlení, malá část domu byla užívána jako obchod. Dům je ve špatném technickém stavu, je vhodný buď k celkové rekonstrukci nebo k odstranění.
Pozemek se v celé své výměře dle platného Územního plánu obce nachází v zastavěném území, ve stabilizované ploše BI – plochy bydlení individuálního.
Pozemek je napojený na veřejnou síť elektřiny, plynu a kanalizace. Voda byla v minulosti brána z vlastní studny. Veřejný vodovod je v ulici u domu.
Pozemek je vzhledem ke své velké výměře a příznivé rovinaté konfiguraci vhodný i pro výstavbu více rodinných domů. Cena za nemovitost. Ohledně prohlídek kontaktujte prosím makléře.

Parametry pozemku

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 3. 2024
Adresa
Ostrožská, Moravský Písek
ID
861711
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
4056 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Milan Staniek

Ing. Milan Staniek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Moravském Písku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu