Prodej pozemku pro bydlení, Hovorany, 1787 m2 (ID: 3509516)

Hovorany

4 160 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 825 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hovoranech

Informace k pozemku

Exkluzivně nabízíme prodej stavebního pozemku v centru vinařské obce Hovorany.
Pozemek má celkovou výměru 1.787 m2, uliční šíře cca 23 m, celková dálka cca 103 m.

Pozemky parc. č. 45, 46 a 1447/6 v katastrálním území Hovorany leží v zastavěném území, ve stávající ploše SV plochy smíšené obytné venkovské, a dle platné územně plánovací informace je lze využít k rodinnému bydlení se souvisejícím vybavením, pro ubytování a stravování, či pro drobnou výrobu a výrobní služby včetně např. vinařství - vše s ohledem na charakter a výšku okolní zástavby.

Pozemek je rovinatý a velmi mírně svažitý. Nachází se na něm několik původních budov, kdy materiál z nich (převážně pálené cihly) lze dále využít k další výstavbě. Veškeré inženýrské sítě se nachází na pozemku, resp. na hranici pozemku.

Velkou výhodou nabízeného pozemku je jeho strategické umístění v centru obce. V těsné blízkosti se nachází obecní úřad, pošta, pekárna s cukrárnou, smíšené zboží, či sokolovna. Přímo před pozemkem je krásné dětské hřiště.

Obec Hovorany leží v okrese Hodonín ve významné vinařské oblasti jižní Moravy v oblasti Moravského Slovácka a žije zde zhruba 2.200 obyvatel.
Lidová kultura je zde stále živá. Mezi nejznámější akce patří letní krojové hody. Obec žije i sportem, má několik fotbalových mužstev, která mají k dispozici pěkný sportovní areál, jehož součástí jsou i moderní tenisové kurty.
V obci je také základní a mateřská škola, pošta, zdravotní středisko, čerpací stanice a další prodejny a provozovny.

Pro více informací neváhejte kontaktovat realitní makléřku.

Parametry pozemku

Cena
4 160 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Hovorany
ID
20240111
Plocha nemovitosti
1787 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Renoma Real s.r.o.

Jana Babáka 2733/11, Královo Pole, 612 00 Brno, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lucie  Rusznyáková

Lucie Rusznyáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Hovoranech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu