Prodej rodinného domu, Hradec Králové, Červený Dvůr, 115 m2 (ID: 3442155)

Červený Dvůr, Hradec Králové - Pražské Předměstí

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Hradci Králové

Informace k domu

Zprostředkujeme vám prodej atraktivního samostatného domu s výrazně aktualizovanou cenou. Dům za cenu bytu. Jedná se o dům MALMO v Hradci Králové, lokalita Červený Dvůr, která je vzdálená pouhých 5 minut od centra města. V případě koupě domu na hypotéku bude poskytnuta jednorázová kompenzace úrokové sazby na úroveň 2,99% po dobu 3 let.
Na pozemku o celkové výměře 334 m2 se nachází patrový dům o dispozici 5+kk, nabízí podlahovou plochu cca 115 m2, dvě samostatné koupelny a dále terasu o rozloze 15 m2. Dům je navržen s důrazem na maximální využití každého patra s ohledem na fungování celé rodiny. Dům je ve stavu před dokončením, budoucí vlastník má nyní jedinečnou možnost se podílet na dokončení interiéru (podlahy, dveře, sanita, obklady), interiérové prvky jsou již zahrnuty v ceně domu. Unikátní architektonické řešení umožňuje i snížení provozních nákladů. Vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem s podlahovým, teplovodním topením, v letních mesících lze tepelným čerpadlem i dům chladit. V dojezdové vzdálenosti se nachází několik supermarketů, jako jsou například Tesco, Makro a Hornbach, což usnadňuje váš každodenní nákup. V docházkové vzdálenosti jsou také různé sportovní areály pro vaše záliby, jako je tenis, volejbal, kanoistika, stolní tenis, fotbal a pozemní hokej. Snadná a rychlá dostupnost do centra Hradce Králové a Fakultní nemocnice. Pro rodiny s dětmi jsou v blízkosti základní a mateřské školy. Rychlostní komunikace na Pardubice s napojením na dálnici D11 na Prahu je v dosahu za pár minut jízdy. A pokud rádi trávíte volný čas venku, můžete si užít cyklostezky, písníky s možností vodních sportů a procházku podél řeky Labe.

Termín dokončení domu cca do 4. měsíců od podpisu smlouvy. Pokud máte zájem o bližší informace, rádi vás dům ukážeme a přivítáme Vás v naší kanceláři.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
10. 5. 2024
Adresa
Červený Dvůr, Hradec Králové - Pražské Předměstí
ID
1092
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
115 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
334 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Svoboda & partneři s.r.o.

Velké náměstí 147/12, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Petr Kaplan, DiS.

Petr Kaplan, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu