Prodej rodinného domu, Turnov, U Školy, 150 m2 (ID: 3451288)

U Školy, Turnov

7 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 790 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Turnově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Představuji Vám příležitost stát se majitelem rodinného domu v klidné části obce Mašov u Turnova, nacházející se v oblíbené turistické destinaci - Českém ráji. Tato nemovitost se rozkládá na celkovém pozemku o rozloze 1391 m2, který je díky své orientaci po celý den zalit sluncem.

Dům je v původním, obyvatelném stavu, což Vám umožňuje přizpůsobit si interiér dle vlastních představ. Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě - elektřina, plyn, kanalizace. Pro vaše pohodlí je vytápění zajištěno plynovým kotlem s možností využití záložního zdroje v podobě kotle na tuhá paliva. Podlahy jsou pokryty parketami a keramickou dlažbou.

Dům je podsklepen v celé zastavěné ploše. V suterénu je prádelna, sklepy, kotelna. V přízemí je situován obývací pokoj se vstupem na balkon, kuchyně se spíží, koupelna s vanou a umyvadlem, samostatné WC. V obytném podkroví jsou tři pokoje.

Na pozemku se dále nachází částečně podsklepená chata s číslem evidenčním. Stavba je napojena na elektřinu, veřejný vodovod a kanalizaci. Je zde obývací pokoj, kuchyně, ložnice, sprchový kout a samostatné WC. Vytápění je zajištěno akumulačními kamny s možností připojení kamen na tuhá paliva.

Pro vaše vozidlo je připravena garáž a pro další potřeby slouží kolny, chlév a seník (dříve hospodářské stavení).

Dle vyjádření odboru rozvoje města Turnov, územní plán nevylučuje přestavbu chaty na rodinný dům. Tak jako lze zvětšit zastavěnou plochu stávajícího rodinného domu. ÚPI mám k dipozici.

Dům je postaven na pozemku 72 m2, chata 73 m2, garáž 30 m2.

Obklopeni klidem a přírodou Českého ráje, avšak s výbornou dostupností do města Turnov, získáte místo, které je ideální nejen pro rodinné bydlení, ale i jako útočiště pro víkendové relaxace. Nechte se unést kouzlem tohoto místa a udělejte první krok k životu o kterém jste vždy snili.

Ukazatel energetické náročnosti: G* (PENB není k dispozici).

Neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo pro domluvení prohlídky a přijďte se na tuto nemovitost podívat osobně.

Parametry domu

Cena
7 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
8. 5. 2024
Adresa
U Školy, Turnov
ID
2403
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1391 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 93 lidí

Prodejce

Jana Sedláčková

Jana Sedláčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Turnově?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu