Prodej rodinného domu, Rožmitál pod Třemšínem, 224 m2

Rožmitál pod Třemšínem

10 780 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 374 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Rožmitále pod Třemšínem

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele, nabízíme k prodeji velmi pěkný a prostorný rodinný dům v klidné a malebné obci Voltuš, Rožmitál pod Třemšínem.

Tento samostatný zděný dům, který prošel v roce 2019 částečnou rekonstrukcí (nové rozvody, zateplení atd.), nabízí možnost v podstatě dvougeneračního bydlení. Přízemí domu Vám nabídne velkorysou dispozici 5kk, prostornou předsíň, koupelnu, technickou místnost s dalším WC a umyvadlem. V obývacím pokoji budoucí majitel také jistě ocení krásný a praktický krb, nebo přímý vstup na terasu, která je ideálním místem pro rodinné posezení. V patře domu naleznete spoustu dalšího prostoru, který se dá šikovně využít. Je zde již dokončený pokoj se vstupem na balkon a také koupelna, která je kousek před dokončením. Nechybí ani velmi užitečný půdní prostor, který může sloužit třeba i jako menší dílna, nebo úložné prostory domu. Druhé křídlo patra Vám nabídne prostory, které se dají využít dle Vašich představ a snů. Např. pro vybudování dalšího pokoje.

Vytápění domu je řešeno ústředním elektrickým kotlem, nebo krbem v obývacím pokoji. Septik a vlastní studna s čističkou jsou dostatečným řešením pro komfortní chod domácnosti. Střecha je valbová z betonových tašek. Příjezd k domu je po obecní zpevněné komunikaci. Parkování pro dvě osobní auta včetně elektrické brány.

Autobusové spojení 200m. 2km vzdálený Rožmitál p. Třemšínem nabízí plnou občanskou vybavenost. Tato lokalita je ideálním místem pro turistiku, jízdu na kole, rybaření, nebo třeba i milovníky houbaření.

Pro bližší informace a domluvení osobní prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Budu se na Vás těšit.

Parametry domu

Cena
10 780 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Rožmitál pod Třemšínem
ID
0335-NP00039
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
224 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
453 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Central

Záběhlická 3156/65, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Tomáš Hladil

Tomáš Hladil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rožmitále pod Třemšínem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu