Prodej chalupy, Netolice, Mnichská, 280 m2 (ID: 3454997)

Mnichská, Netolice

4 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 441 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Netolicích

Informace k domu

Potřebujete načerpat sílu a na chvilku se zastavit?
Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme dům, chalupu v nejstarším jihočeském městě - Netolice. Město leží v severovýchodní části okresu Prachatice asi 25 km od Českých Budějovic. Historické jádro města je městskou památkovou zónou a nedaleko centra naleznete i námi nabízenou nemovitost.
V současné době je dům využíván investičně ke krátkodobému pronájmu od jara do podzimu.
Jedná se o dům po kompletní rekonstrukci , která probíhala od roku 2018, až do současné doby, kdy byla i kompletně vyměněna střešní krytina. Celková užitná plocha je 280m2, kdy 157m2 je zastavěná plocha a nádvoří. Nemovitost nemá zahradu, ale k dispozici je atrium. Dům disponuje dvěma samostatnými byty/apartmány. Každý z bytů má vlastní vchod, ale zároveň se dají propojit.
Menší byt/apartmán se skládá z chodby, koupelny s toaletou, kuchyňského koutu s kachlovými kamny a samostatné ložnice.
Větší byt / apartmán se skládá z atria, chodby, koupelny, samostatného WC, kuchyňského koutu s jídelnou, obývacího pokoje s krbovými kamny, chodby, pokoje, ložnice. Tento byt se rozkládá do dvou pater. Je zde i půdní prostor, kde lze vybudovat další pokoj.
Dům je napojen na vodovodní řád, vytápění je zde řešeno elektrokotlem ( možnost vytápění pomocí krbových kamen s možností výměníku), dále zde naleznete septik, který se vyváží cca 1x ročně.
Doporučujeme prohlídku této zajímavé nemovitosti v krásném prostředí a v blízkosti lesů, přírodních a kulturních památek nedaleko Českých Budějovic.
Ideální místo pro vaše chvíle odpočinku.
Je zde možnost výměny domu za byt s případným doplatkem.
Financování pomůžeme zajistit hypotékou.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N99369.

Parametry domu

Cena
4 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Mnichská, Netolice
ID
N99369
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
280 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
157 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Mgr. Miroslava Bauerová

Mgr. Miroslava Bauerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Netolicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu