Prodej rodinného domu, Hlavice, 95 m2

Hlavice

6 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 594 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hlavici

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Kaiserova srdcovka. Oldřich Kaiser s těžkým srdcem prodává chalupu z roku 1780, kterou přeměnil vlastními silami do dnešní podoby. Na této chalupě relaxoval a hledal inspiraci ke své práci a ve které společně s Jiřím Lábusem vytvořili legendární scénky (Kubrt, Luďo, to je naprosto normální a další).

Chalupa se 4 místnostmi a obytnou plochou 95 m2 je po rekonstrukci s možností okamžitého užívání a nachází se v krásné krajině Libereckého kraje nedaleko města Český Dub.

V dolním obytném patře chalupy se nachází velká obývací místnost 21 m2 s kuchyňskou linkou a krbovými kamny, ložnice 13 m2, koupelna se sprchovým koutem a toaleta. Z předsíně vede dřevěné schodiště do podkroví, kde je velká otevřená místnost 22 m2 a prostorný podkrovní pokoj 26 m2.
V chalupě proběhla v roce 2016 rozsáhlá rekonstrukce, kompletně nová střecha včetně krovů, vybudování podkrovních místností a přístupového schodiště, nová podlaha v dolních místnostech (masiv prkna a dlažba), elektřina a další. V přízemí chalupy jsou 2 sklípky s klenutým stropem přístupné zvenku a garáž, které nabízí velké množství prostoru na uskladnění věcí.

Chalupa se nachází v mírně svažitém pozemku s jihozápadní orientací o rozloze 264 m2. Na pozemku jsou vybudovány kamenné schody a chodníčky a z boku chalupy je vytvořeno odpočinkové místo s dřevěnou terasou a trávníkem. V dolní části pozemku se nachází další trávník a zbytek pozemku byl záměrně ponechán porůst zelení.

Elektřina 230/400V, obecní voda, odpadní jímka. Topení lokální na pevná paliva (krbová kamna v hlavní místnosti), ohřev vody bojlerem. K dispozici wifi s velmi dobrým signálem.

Krásné okolí obce tvoří lesy a louky a nabízí množství pěších i cyklotras.
Občanská vybavenost v Českém Dubu (7 km). Obec Hlavice se nachází 76 km od Prahy (Černý Most), v Libereckém kraji pouhých 20 km od Ještědu (lyžování), možnost koupání v Hamerském jezeře (Hamr na Jezeře) 16 km. Mnichovo Hradiště 16 km, Liberec 27 km.

Energetickou třídu G uvádíme z formálních důvodů, po obdržení průkazu energetické náročnosti budovy bude uvedena skutečná hodnota.

Parametry domu

Cena
6 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Hlavice
ID
0884
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
115 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
70 m2
Podlahová plocha
95 m2
Plocha nemovitosti
264 m2
Plocha zahrady
194 m2
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Ing. Michal Vítek

Ing. Michal Vítek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hlavici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu