Prodej rodinného domu, Dětmarovice, 200 m2 (ID: 3459024)

Dětmarovice

5 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 829 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Dětmarovicích

Informace k domu

Vítejte v rodinném domě v Dětmarovicích!

Tento úžasný dvougenerační dům na pozemku o rozloze 1283m2 je připraven splnit představu o vašem bydlení snů. Horní část domu láká svou novou kuchyní, koupelnou, samostatným WC a čtyřmi útulnými pokoji. Dolní část nabízí dva další pokoje, jednu koupelnu s vanou, druhou s moderním sprchovým koutem, praktickou prádelnu a prostornou vstupní chodbu.

Pro relaxaci a zábavu majitelé investovali do zahrady, kde se nachází vše potřebné pro grilování a odpočinek. Navíc zde najdete bazén a záhonek, ideální pro zahradnické aktivity. Pro vaše pohodlí a úspory energií bylo do domu instalováno moderní tepelné čerpadlo. Nové vstupní dveře a garážová vrata přispívají k celkovému dojmu kvality a bezpečnosti.

Něco málo z historie obce: První písemná zmínka o obci pochází z roku 1305 v soupisu daňových povinností těšínských knížat. O nejstarší historii obce máme málo zpráv. V první době patřila obec, jak výše uvedeno, do majetku těšínských knížat. Kníže Přemek prodal v roce 1362 polovinu Dětmarovic Držkovi z Věřňovic, druhou polovinu si dále podržel.

I když se dům nachází u silnice, díky protihlukovým oknům budete mít klid, zahrada za domem už poskytuje dostatečné soukromí a ticho.

S financováním vám rádi pomůžeme. Srdečně vás zveme na osobní prohlídku, kde vám rádi ukážeme vše, co tento domov nabízí.

Prohlídky jsou možné po předchozí domluvě, během pracovního týdne po 18:00 hodině nebo o víkendu. Buďte mezi prvími na prohlídce! Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104314.

Parametry domu

Cena
5 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Dětmarovice
ID
N104314
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1283 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY BRANCH

Masarykovo nám. 8/6, Karviná

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

David Kasparek

David Kasparek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dětmarovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu