Prodej pozemku pro bydlení, Kozlany, 811 m2 (ID: 3460918)

Kozlany

1 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 484 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Kozlanech

Informace k pozemku

V exkluzivním zastoupení majitele Vám ke koupi nabízím stavební pozemek s projektovou dokumentací v klidné a slunné části obce Kozlany vzdálené 10 km od Vyškova.

Rovinatý pozemek obdélníkového tvaru o uliční šíři 9 m, v zadní části zahrady až 13 m, délce 74 m a celkové výměře 811 m2 je veden jako zahrada, územním plánem určen pro výstavbu dvoupodlažního rodinného domu. Jeho nezměrný potenciál spočívá v polohové strategii a nabízí dostatek prostoru pro realizaci vašich stavebních plánů.

Projektované RD o užitné ploše 156,7 m2 se skládá z přízemí o dispozici 2+kk s výměrou 81,2 m2, prvního patra o pěti neprůchozích pokojích s výměrou 75,5 m2 a atria s dílnou a garáží o výměře 136,5 m2.
Předjednanou studii je možno dopracovat do stavebního povolení a po dohodě s architektem i do konečné stavby včetně kolaudace.

Na parcelu (hranici pozemku) jsou přivedeny veškeré inženýrské sítě (elektřina, plyn, voda, kanalizace), přístup je zajištěn z veřejné komunikace, což usnadňuje a zrychluje celý stavební proces

V obci se nachází nezbytná občanská vybavenost - praktický a zubní lékař. Také dětské hřiště, tělocvična, posilovna, obecní sál, knihovna a kadeřnictví.
Kozlany jsou obklopeny krásnou přírodou a nabízí klidný životní styl s blízkostí městských výhod. S přátelskou komunitou a dostupnou infrastrukturou je ideálním místem pro odpočinek a pohodový život.

Pro více dalších informací jsem Vám plně k dispozici.

Parametry pozemku

Cena
1 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Kozlany
ID
00185
Plocha nemovitosti
811 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Břetislav Opravil

Břetislav Opravil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kozlanech (okr. Vyškov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu