Prodej rodinného domu, Tábor, Jordánská, 150 m2 (ID: 3464345)

Jordánská, Tábor

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu a všech poplatků)

Prémioví partneři v Táboře

Informace k domu

Nabízíme vám k prodeji vilový dům v původním stavu 4+2 o užitné ploše 150 m2 v blízkosti historického města Tábora. Tato jedinečná vila se nachází na vlastním pozemku o výměře 588 m2.

I když je vila momentálně před rekonstrukcí, přicházíme se zajímavým návrhem, jak proměnit původní stav v moderní rezidenci. Pozemek je vyvýšený nad okolním terénem a dle vytvořené vizualizace si dokážete lépe představit možnou realizaci.

Momentálně v této lokalitě vzniká parcelací nová atraktivní čtvrť. Příjezdová cesta dle přiložené vizualizace bude vybudována nejdéle do 3 let, a každý vlastník se bude podílet na jejím financování. Vybudování komunikace o délce 50 m a šířce 6 m bude stát okolo 1.6 mil., na níž se budou celkově podílet 4 vlastníci a současný majitel. Předpokládaná částka na úhradu každého vlastníka pozemku je cca 260.000, - Kč, přičemž se každý stane majitelem ¼ příjezdové komunikace.

Nemovitost je napojena na obecní vodovod a kanalizaci. Vytápění je momentálně řešeno krbem na tuhá paliva, ohřev vody je pomocí el. bojleru. Pro jaký druh vytápění se kupující rozhodne je pouze na jeho uvážení.

Především lokalita dělá z této nemovitosti opravdu jedinečnou nabídku, která dokáže zaujmout třeba právě vás. V docházkové vzdálenosti se nachází Staré město se všemi obchody, restauracemi a kavárnami. Kompletní občanská vybavenost jako jsou školky, školy, obchody s potravinami a vůbec se vším, co člověk k běžnému životu potřebuje, jsou v dojezdové vzdálenosti okolo 2 minut autem.

V okolí je spousta vycházkových a cyklistických tras kolem vodní nádrže Jordán a řeky Lužnice.

Pro více informací nebo se zájmem o prohlídku mě kontaktujte, budu se na vás těšit.

Parametry domu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a všech poplatků
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Jordánská, Tábor
ID
BK142
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
588 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 46 lidí

Prodejce

Bohumil Kubec

Bohumil Kubec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Táboře?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu