Pronájem bytu 1+1, Zlín, Nivy I, 42 m2 (ID: 3464582)

Nivy I, Zlín

11 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(volné ihned, klíče v RK)

Prémioví partneři v Zlíně

Informace k bytu

Příjemná lokalita s výbornou občanskou vybaveností v okolí a rychlou dostupností do centra města Zlína.

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu velmi pěkný byt o velikosti 1+1 na ulici na Nivách I se sklepem a lodžií. Byt je kompletně vybavený nábytkem viz pořízená fotodokumentace. Obývací pokoj se spacím koutem, koupelna s vanou a samostatné wc. Šatna na chodbě. Kuchyně rohová vybavená lednicí s mrazákem, myčkou na nádobí, troubou, mikrovlnkou, TV, obývací stěnou. Parkování je zajištěno přímo u bytového u domu. Majitelé preferují dlouhodobý pronájem bez domácích mazlíčků a nekuřáky. Vhodné max pro 2 osoby. V přízemí bytového domu je k dispozici sklepní koje a sušárna. Byt je volný k nastěhování ihned. Podmínkou uzavření nájemní smlouvy je uzavření pojištění odpovědnosti z běžného života a domácnosti.

Měsíční nájemné činí 11.000 Kč včetně zúčtovatelných záloh na energie. Platby nájemného měsíčně dopředu.
Vratná kauce a provize RK – obojí ve výši 11.000 Kč.

Předností této nabídky je především lokalita s kompletní občanskou vybaveností a výbornou dostupností. V docházkové vzdálenosti se nachází zastávky MHD, prostorná parkoviště, nákupní centra, ale také nespočet možností pro volnočasové aktivity, jako např. centrální park, dětská hřiště, koupaliště a jiné.

V případě dotazů či sjednání termínu prohlídky jsem Vám plně k dispozici na uvedeném telefonním čísle nebo na e-mailu.

PENB D

Parametry bytu

Cena
11 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
volné ihned, klíče v RK
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Nivy I, Zlín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
42 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 36 lidí

Prodejce

Markéta Mikulková

Markéta Mikulková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+1 v Zlíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu