Prodej atypického bytu, Sedlčany, Sokolovská, 129 m2 (ID: 3465475)

Sokolovská, Sedlčany

5 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 070 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Sedlčanech

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k bytu

Nabízím k prodeji prostorný a světlý mezonetový byt 4+1 na ulici Sokolovská v Sedlčanech.

Byt má obytnou plochu 129 m2 a nachází se v 1. patře a podkroví nízkého cihlového činžovního domu ve velmi klidné ulici nedaleko centra Sedlčan. Ve spodním patře bytu je předsíň, ze které vstupujete do prosluněného pokoje se stylovými kamny, který slouží k odpočinku a jako rodinná jídelna. Na jednom konci je pokoj otevřený do patra se schodištěm do podkroví a na druhém konci je velká kuchyně s pracovním koutkem. Na podlaze všech místností ve spodním podlaží jsou masivní dřevěné parkety. Z předsíně se také dostanete do koupelny s vanou a WC. Po dřevěném schodišti vystoupáte na galerii, kde je kromě spousty obrázků také knihovna. Napravo od schodů je dětský pokoj, kde malí rošťáci najdou vše, co potřebují. Když se vydáte po galerii nalevo, budete míjet toaletu po pravé straně a před vámi se otevře ložnice plná světla a barev. Za ní je prostorná šatna, která může sloužit i jako pracovna. Byt prošel před pár lety rekonstrukcí a pro zájemce, kteří hledají bydlení s duší a netouží po moderním minimalistickém interiéru, může bez jakýchkoli nutných úprav sloužit.

Dům má zateplenou fasádu, vyměněné rozvody vody, elektřiny a plynu, nové stoupačky a zavedený optický kabel. Okna jsou plastová a v podkroví dřevěné veluxy. Dům má společnou plynovou kotelnu a v bytě je tak ústřední vytápění a pro radost nebo zahřátí v chladných letních dnech můžete využít praktická kamínka. K bytu patří také prostorná sklepní kóje, kde uskladníte, kola, lyže, kompoty nebo jakékoli sezónní vybavení.

Parkování je možné přímo před vchodem, kde je dostatek volných parkovacích míst i pro více aut, pokud by je noví majitelé měli. Ulice, na které stojí dům je velmi klidná a plná vzrostlé zeleně. V pěší vzdálenosti od domu je jak historické centrum Sedlčan s kompletní nabídkou obchodů a služeb, tak obchodní zóna, kde najdete Lidl, Billu nebo Penny vedle sebe. Pár metrů od domu je MŠ a mateřské centrum a také ZŠ. Jedná se o skvělou nabídku pro rodinu s dětmi, doporučuji prohlídku!

Parametry bytu

Cena
5 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Sokolovská, Sedlčany
ID
000206
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
132 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
129 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Pavlína Bolfová

Benediktská 688/6, Praha, Staré Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Pavlína Bolfová

Pavlína Bolfová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje atypických bytů v Sedlčanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu