Prodej rodinného domu, Horní Planá, Na Výsluní, 200 m2 (ID: 3467501)

Na Výsluní, Horní Planá

4 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 493 Kč /za měsíc

(Cena včetně právního servisu a provize RK.)

Prémioví partneři v Horní Plané

Informace k domu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu, řadovky, 4+1 se zahradou a garáží, ul. Na Výsluní, Horní Planá, Lipno.

Jedná se o řadový rodinný dvoupodlažní dům s vestavěným podkrovím a s pochozí půdou, z počátku devadesátých let, v původním, avšak udržovaném stavu. V 1. n.p., vybudovaném železobetonovým systémem Velox, je k dispozici garáž až pro dvě auta, prádelna, sklep a další skladovací prostory. Po vnitřním i vnějším schodišti je přístup do 2.n.p. s chodbou, kuchyní, obývákem o 41 m² s přístupem na lodžii, komorou samostatným WC a koupelnou s umyvadlem a vanou. Vestavěné podkroví nabízí dvě komory, samostatné WC, koupelnu s vanou a dvěma umyvadly, dva jižně orientované pokoje, ze kterých je nádherný výhled na Lipno a třetí s přístupem na terasu a na půdu. Zahrada je přístupná ze schodišťového mezipatra.

Vytápění krbovými kamny s výměníkem + akumulační nádrž v T.P., nebo elektrokotlem, voda z řadu, odpad sveden do veřejné kanalizace, ohřev vody bojlerem. K dispozici je stále pevná telefonní linka. V roce 2021/22 provedena výměna části rozvodů elektřiny včetně obou variant vytápění. Rozvody domu, včetně ohřevu TUV, jsou připraveny na možnost zřízení dvou bytových jednotek. Celková plocha plocha pozemků 298 m², z toho zastavěná 115 m².

Horní Planá ležící na břehu v.n. Lipno, je stále více vyhledávanou turistickou destinací. Obec nabízí veškerou občanskou vybavenost: lékařskou péči, lékárnu, MŠ, ZŠ, poštu, bus, vlak obchody, služby a samozřejmě služby restauraterské. Okolní nádherná krajina šumavského rázu vybízí k k turistice pěší i kolmo. V zimně je to pak kousek třeba do lyžařského centra Lipna n. Vltavou, či do Skiareálu Hochficht v Rakousku, cca za půl hod. jste v Českém Krumlově.

V případě profinancování hypotékou vám ochotně pomůže náš specialista. Komplet foto na stránkách makléře dumrealit.cz/kejsar. Ev. číslo: 646634.

Parametry domu

Cena
4 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právního servisu a provize RK.
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Na Výsluní, Horní Planá
ID
647248
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
115 m2
Podlahová plocha
200 m2
Plocha nemovitosti
298 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
323 kWh/m2 za rok
Topení
Lokální tuhá paliva
Garáž
Sklep
Lodžie
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Jiří Kejšar

Jiří Kejšar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Horní Plané?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu