Pronájem výrobních prostor, Zlín, Rybníky IV, 635 m2 (ID: 3469010)

Rybníky IV, Zlín

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, 3měsíční vratná kauce, bez DPH, bez poplatků, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Zlíně

Informace k nemovitosti

Prostory o rozloze 635 m2, které jsou ideální pro výrobní činnost nebo skladování, se nachází v dynamické průmyslové zóně Zlína, konkrétně v oblasti Rybníky. Jedná se o přízemí budovy číslo 296, což eliminuje jakékoli omezení s ohledem na zatížení, což je ideální pro těžkou techniku nebo větší objemy materiálu.

Kromě výhodné polohy v přízemí disponuje tato nemovitost také nadstřešenou rampou, která umožňuje pohodlný přístup a nakládání z dodávek i kamionů. Součástí nabídky je rovněž kancelářské zázemí a kompletní sociální zařízení (včetně toalet), které poskytují komfort pro vás a vaše zaměstnance.

Poloha budovy je strategicky výhodná díky snadné dostupnosti z hlavních komunikací, což zajišťuje efektivní logistiku a rychlé spojení s dalšími částmi města i regionu. Před budovou je navíc k dispozici dostatek parkovacích míst pro osobní vozidla.

CREAM Real Estate poskytuje služby v oblasti realit, developmentu, facility managementu, energií a asset managementu. Hlavní provozovna sídlí ve Zlíně v bývalém areálu Baťovy továrny, který z významné části vlastní a revitalizuje. Všechny budovy má v osobním vlastnictví.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
info v RK, 3měsíční vratná kauce, bez DPH, bez poplatků, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Rybníky IV, Zlín
ID
296-0001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
635 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Rušná část obce
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Kryštof Saibert

Kryštof Saibert

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu výrobních prostor v Zlíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu