Prodej bytu 1+kk, Elenite, Bulharsko, 48 m2 (ID: 3471695)

Elenite, Bulharsko

1 480 800 Kč /za nemovitost

(Využijte prodej na splátky)

Prémioví partneři

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji krásný prostorný apartmán o dispozici 1+kk s celkovou podlahovou plochou 48,12 m2 situovaný ve 2. patře třípatrového domu. Apartmán je umístěný v moderním prázdninovém komplexu přímo na jedné z písečných pláží v lokalitě Elenite v Bulharsku. Prázdninový komplex nabízí spoustu rozmanitých služeb, volnočasových aktivit i dalšího vyžití pro všechny věkové kategorie. Samozřejmostí jsou luxusní rozlehlé bazény linoucí se přímo podél nabízeného apartmánu.
Financování: U této nemovitosti jsme schopni zajistit splátkový prodej v rovnoměrných měsíčních anuitních platbách po dobu až 7 let. Akontace (vlastních prostředků) od 10%. Další možností je nebankovní typ financování (bez nutnosti prokazování příjmů). Kupujete přímo od majitele apartmánu, neplatíte tak žádnou provizi RK. Nemovitost je vhodná nejen k vlastnímu odpočinku a rekreaci, ale i jako investice k pronájmu. Je to ojedinělá možnost letního bydlení v krásném a příjemném prostředí. Podívejte se i na naše další nabídky. Prodejem apartmánů v krásném a oblíbeném Bulharsku se zabýváme již 20 let.

Parametry bytu

Cena
1 480 800 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
Využijte prodej na splátky
Aktualizováno
22. 5. 2024
Adresa
Elenite, Bulharsko
ID
PRIV512
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
42 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
48 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ing. Assen Karailiev

Ing. Assen Karailiev

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu